Veldhuis en Kemper boeken

Veldhuis & Kemper is een Nederlands cabaret- en muziekduo, bestaand uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Via Evenses kunt u deze act boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

Het duo is in 1997 bij elkaar gebracht door een gezamenlijke vriend, die er genoeg van kreeg om steeds maar van beiden aan te horen dat ze graag op het podium wilden staan. Geen van beiden had theaterervaring, maar nog diezelfde avond al bleek er chemie te zitten tussen de twee.In de twee jaar die daarop volgden, leerden ze elkaar beter kennen. In 1999 eindigden Veldhuis & Kemper als tweede achter Marc-Marie Huijbregts op het Camerettenfestival. In 2002 gaat Veldhuis & Kemper in première met het eerste avondvullende cabaret-programma Half zo Echt, met als Finalenummer Ik Wou Dat Ik Jou Was. Het nummer bereikt de nummer-2-positie in de Nederlandse Top 40, wordt in 2003 het meest gedraaide Nederlandstalige nummer, en wordt verkozen tot vierde Beste Nederlandstalig nummer aller tijden. Ondertussen hebben ze vijf albums uitgebracht. In het theaterseizoen 2014-2015 staan ze in de theaters met hun 8e programma, Of de Gladiolen.

Boekingen Veldhuis en Kemper

Wilt u Veldhuis & Kemper boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. we staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Veldhuis en Kemper boeken.