John West & Lange Frans boeken

Wilt u John West en Lange Frans boeken? Dat kan via Evenses. Maar hoe is de samenwerking eigenlijk ontstaan tussen de volkszanger en rapper?

Samenwerking John West en Lange Frans

In een interview met de sterren.nl vertelt John West dat hij in 2012 bij Toppers in concert had opgetreden. Tijdens de pauze zaten John West en Lange Frans toevallig in dezelfde kamer. Lange Frans vroeg zich af hoe John West bij de Toppers in concert is gekomen. John West mocht namelijk 17 minuten lang een medley optreden voor het publiek terwijl Lange Frans maar 4 minuten mocht optreden. John West vertelde dat hij een talentenjacht had gewonnen en dus mocht optreden voor De Toppers. Na een gezellig gesprek wisselden zij elkaars nummers uit waarna John West op een gegeven moment een rap verse nodig had. U raadt het al. Het ging om het nummer 'Blijf bij mij" die al meer dan 9 miljoen keer bekeken is op Youtube. Sindsdien is de samenwerking tussen John West en Lange Frans uitgebreid tot meerdere nummers die een succes zijn geworden. U kunt John West en Lange Frans boeken om nummers als 'Blijf bij mij', 'Lekkerding', 'Wat een hete zomer' en 'Mijn Schat Mijn Vrouw' te luisteren.

John west en lange frans.jpg Lange Frans boeken prijs.png

Prachtig duo John West en Lange Frans

Door de organische communicatie tussen John West en Lange Frans bij De Toppers in concert in 2012 is er een vriendschap ontstaan. Door de jaren heen zijn er nummers uitgebracht die grote successen heeft gehaald. Een prachtig nummer dat u wel moet luisteren is toch wel 'Alles wat ik wil'.

Boekingen John West & Lange Frans

Wil u John West en Lange Frans boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? John West en Lange Frans boeken via Evenses voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van John West en Lange Frans.