1 filter
Sorteer op: Relevantie
The Piano Man
100% match

The Piano Man

45 Beoordelingen

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.

€ 595 - € 1310
Klassieke Pianist Jo
100% match

Klassieke Pianist Jo

5 Beoordelingen

Verbazingwekkende klassieke pianiste die uw gelegenheid kan verzorgen met een prachtige kaarslicht act.

€ 595 - € 1685
The Piano Show
100% match

The Piano Show

6 Beoordelingen

De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.

€ 1995 - € 3295
Jazz Pianist
100% match

Jazz Pianist

3 Beoordelingen

Deze jazz pianist verzorgt prachtige jazz en achtergrondmuziek.

€ 395 - € 990
Bekende pianist boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende pianist

Piano

De piano is een percussie-, keyboard- en snaarinstrument van de Guzheng-familie en wordt bespeeld met een enkel keyboard en twee of drie pedalen. De piano heeft grote witte toetsen en kleine zwarte toetsen. Bij de voorgangers van de piano (klavecimbel) zijn deze tonen omgekeerd.

Uit het klavecimbel is de moderne piano voortgekomen, bijvoorbeeld de bekende pianist Mozart gebruikte het om al zijn pianomuziek te componeren. Pianoforte betekent letterlijk zacht en krachtig in het Italiaans. Omdat de kracht van de hamers van het speelmechanisme afhangt van de manier waarop de toetsen worden bespeeld, kan elke toon luid en zacht worden gespeeld. Dit is wat de pioniers van de piano missen. Later werd de naam verder afgekort tot piano. Soms zullen mensen het woord fortepiano zien, dat verwijst naar de voorloper van de moderne piano.

Pianist

De muzikant die een piano speelt, heet een pianist. Naast autodidactische en amateurpianisten zijn er ook bekende pianisten, die veelal worden opgeleid door pianodocenten en/of conservatoria. Het beroep van pianist vereist dat iemand in zijn jeugd een intensieve cursus van een pianoleraar (bijvoorbeeld in een muziekschool) heeft gevolgd. Het voordeel van op jonge leeftijd beginnen is om een ​​goede basis te leggen voor de ontwikkeling van speelvaardigheid en artistieke en muzikaliteit.

Bekende pianist

Een bekende pianist kan bijna alle muziek spelen aangezien het een instrument is die voor bijna elk liedje wordt gebruikt en wanneer er toch geen piano melodie is, kan de piano de normale melodie naspelen. Hierdoor is een bekende pianist een erg gewilde muzikant in elk punt van de muziekindustrie. U kunt een bekende pianist zien als achtergrondmuziek bij een orkest, band of act maar ook als begeleiding bij een artiest of een bekende pianist als hoofdact. Ook kan een bekende pianist de muziek vor films en musicals spelen of als muziekachtergrond bij een cabaret vor geluidseffecten.

Kortom, als het om muziek gaat, zal u meestal een bekende pianist tegenkomen of horen in de achtergrond. Ook is een bekende pianist erg populair om op te treden in kleinschalige locaties zoals feesten, diners en zeker bij feestdagen willen veel mensen een bekende pianist.

Voorbeelden van een bekende pianist waar u vast wel ieets van heeft gehoord zijn:

  • Mozart
  • Bach
  • Beethoven
  • Liszt
  • Choppin
  • Brahmms
  • Schumann
  • Debussy
  • Wibi Soerjadi

Bekende pianist Nederland

Wibi Soerjadi is een bekende pianist Nederland. Wibi heeft een groot aantal aan prijzen gekregen in zijn carriere. Een paar van deze zijn; de 1e prijs bij de Prinses Christina Concours, de 1e prijs bij de Nationale Eurovisie, de 3e prijs bij de Internationale Franz List Piano wedstrijd in Utrecht en de Elizabeth Evert Prijs voor getalenteerde muzikanten.
Er zijn meerdere bekende pianist Nederland die uw wegblazen met hun talent zoals Klassiek pianist Wout, De hit pianist en bekende pianist nederland Crazy Pianos.

Bekende pianist boeken

U geeft een feest en wilt een bekende pianist boeken dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een bekende pianist boeken bij Evenses! Boek bekende pianist bij Evenses.

Wilt u een bekende pianist voor uw feest? Bekende painist boeken voor een bedrijfsfeest? Bekende piannist boeken bij een festival of bekende pianist boeken bij een gelegenheid. Bekende pianist boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.