Bij deze bonbon/chocolade workshop komt men meer te weten over de herkomst en mystiek van chocolade. Vervolgens wordt uitgelegd over materialen en grondstoffen om daarna over te gaan op de recepten en lekker aan de slag te gaan.

 

Natuurlijk is tussendoor proeven toegestaan! U mag zelf gaan dippen en proeven van de diverse chocolade smaken. Met de hand maakt u heerlijke chocolade waarbij u uw vingers kunt aflikken. Het begint met het maken van de praline vulling en deze worden uiteindelijke heerlijke bonbons. Vervolgens wordt er een assortiment gemaakt van chocoladetruffels met diverse smaken zoals kaneel, sinaasappel, rum, koffie, limoen of speculaas. Vanzelfsprekend neemt iedereen 250 gram zelfgemaakte bonbons mee in een mooi doosje. 

 

Wilt u de bonbon/chocolade workshop boeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. We zijn 7 dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. We denken graag met u mee!