1 filter
Sorteer op: Relevantie
Hiphop workshop
100% match

Hiphop workshop

3 Beoordelingen

Leer in deze workshop dansen als een professionele hiphop danser met onze choreograaf!

€ 395 - € 990
VR Experience
100% match

VR Experience

4 Beoordelingen

Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality.

€ 695 - € 1530
Salsa Workshop
100% match

Salsa Workshop

3 Beoordelingen

Leer swingen op de salsamuziek bij de Salsa Workshop

€ 395 - € 990
Workshop boeken? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Workshop

Ga je binnenkort je verjaardag vieren en wil je daar graag iets speciaals voor doen, maar weet je nog niet precies wat? Zijn er op kantoor de afgelopen tijd enkele nieuwe collega's bijgekomen en zoek je naar een manier om hen op een leuke, informele manier kennis te laten maken met de rest van het team en vice versa? Of heb je gewoon zin om binnenkort weer eens iets leuks met vrienden en vriendinnen te doen, maar ontbreekt het momenteel een beetje aan inspiratie? Misschien zou een originele en gepersonaliseerde workshop wel de perfecte oplossing zijn.

In de afgelopen decennia is het boeken van een workshop enorm in populariteit gestegen, dus het is goed mogelijk dat je al een goed idee hebt van wat een workshop is en dat je zelfs al eens hebt deelgenomen aan een workshop. Voor diegenen die echter nog geen echt duidelijk beeld hebben van wat een workshop precies is: een workshop is een groepsactiviteit waarbij samen met andere mensen  wordt gediscusseerd over, en gewerkt aan, een bepaald onderwerp, over het algemeen aan de hand van een expert. Dat kan variëren van onderwerpen als zelf-motivatie en personeelsbegeleiding tot activiteiten als het maken van sushi en het leren tekenen van stripfiguren. Het begrip workshop is vrij breed en kan zowel voor professionals als particulieren worden georganiseerd.

Het feit dat je zoveel kanten op kan met het organiseren van een workshop is ook één van de grote voordelen ervan. Afhankelijk van het type feest of evenement en het soort gasten dat je verwacht, kan je vrijwel altijd de perfecte workshop boeken. Wordt je zoontje, bijvoorbeeld, binnenkort elf en is hij helemaal gek van voetbal? Dan kan je een voetbalworkshop boeken die wordt begeleid door een ex-profvoetballer. Of heb je zin om met vriendinnen weer eens wat leuks te doen, gewoon omdat het kan? Dan kan een beauty workshop, bijvoorbeeld, een superidee zijn.

Het mooie aan een workshop is ook dat je niet per se gelijk een enorme organisatie op poten moet zetten. Je kan even goed een kookworkshop voor zes man bij jou thuis in de keuken boeken als een workshop met life coach voor dertig werknemers in de conferentiezaal op kantoor. Daarnaast is het ook makkelijk combineren, bijvoorbeeld met een lekkere catering of een flitsend feestje na afloop. Op die manier kan je het feest of evenement dat je gaat organiseren precies invullen zoals jij dat zelf wil.

Als gevolg van de variatie die er bestaat wanneer we het hebben over het boeken van een workshop kan het soms wel lastig zijn om te weten welk type nou het beste zou passen bij jouw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om bij het boeken van een workshop samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Evenses is zo'n partij. Niet alleen beschikken wij over een gevarieerd aanbod workshops, maar hebben wij door de jaren heen ook al talloze workshops geboekt en georganiseerd voor onze klanten. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte workshop kan boeken voor jouw feest.

Wat voor soort entertainment je ook naar op zoek bent, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor jouw feest. Om te beginnen, kan je al eens kijkje nemen op onze website. Je kan met behulp van de zoekmachine door de verschillende workshops in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op het type feest en het budget dat je wil uitgeven. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens de workshops in kwestie hebben geboekt of er aan deelgenomen hebben. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een workshop. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Voor wat voor workshops kan je zoal bij Evenses terecht?

Zoals we al eerder schreven, is de keuze op het gebied van workshops in Nederland en België erg groot. Voor ieder soort evenement, voor elke gelegenheid, en voor elke leeftijd bestaat er wel een workshop die een schot in de roos kan zijn. Op onze website kan je een kijkje nemen naar de enorme variatie aan workshops die we samen met jou kunnen organiseren en om je alvast een ideetje te geven van wat er zoal beschikbaar is, zetten we hieronder enkele van de meest populaire workshops op een rijtje.

De sushi workshop

De naam van de workshop zegt het eigenlijk al zelf: tijdens de sushi workshop leer je zelf sushi maken. Met een groepje vrienden of collega's maak je zelf verschillende soorten sushi die je na afloop gezellig met z'n allen ook opeet. Afhankelijk van hoe je de tijd wil invullen, kan je, onder andere, kiezen uit verschillende pakketten, bestaande uit verschillende soorten verse vis en andere ingrediënten, en dat allemaal onder begeleiding van een professionele sushi chef.

De salsa workshop

Een andere populaire workshop is de zwoele salsa workshop. De basics leren van salsa en andere dansen, zoals merengue en bachata, kan een ontzettend leuk idee zijn voor tijdens, bijvoorbeeld, verjaardagen en vrijgezellenfeestjes. Onder begeleiding van professionele dansers leer je in no time op de maat dansen, zodat je daarna ook op andere feestjes kan je kunsten kan vertonen.

De cocktailworkshop

Heb je wel eens bij jezelf gedacht hoe leuk het zou kunnen zijn om zelf lekkere Cosmopolitans, Mai-Tais, en Mojito's te kunnen maken voor vrienden en collega's op feestjes en evenementen? Tijdens de cocktailworkshop leer je van professionele bartenders wat de truukjes zijn om in een handomdraai perfect gedoseerde cocktails uit je mouw te schudden. Aangezien er ook heel wat proeven aan te pas komt, wordt deze workshop vanzelf al snel een feestje op zich.

Waarom het boeken van een workshop hartstikke leuk kan zijn voor jouw evenement

Zeker als je zelf al eens aan een goed georganiseerde workshop hebt deelgenomen, weet je hoe verrassend en entertaining zoiets kan zijn. Zowel voor particuliere feestjes als verjaardagen of bachelor parties als voor teambuilding activiteiten en andere bedrijfsevenementen kan een workshop precies zijn wat er nodig is om de juiste sfeer te maken. Voor het geval je nog niet overtuigd bent, plaatsen we hieronder al enkele redenen voor het boeken van een workshop.

Workshops zijn actief

Als organisator van een feest of evenement wil je uiteindelijk dat mensen met elkaar in contact komen en het naar hun zin hebben. Het boeken van een workshop wakkert het contact tussen je vrienden, gasten, of collega's zeker aan, omdat ze samen bepaalde onderwerpen gaan discusseren en bepaalde activiteiten gaan uitvoeren. Op deze manier kunnen mensen elkaar heel snel leren kennen en als dat in een gezellige, uitgelaten sfeer gebeurt, des te beter.

Tijdens een goede workshop leer je ook nog wat

Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het soort workshop en de reden waarvoor deze geboekt wordt, maar over het algemeen is één van de doelstellingen van een workshop om de deelnemers iets (nieuws) te leren. Of het nou gaat om het beter coachen van je collega's of het bereiden van exotische Caipirinhas op Braziliaanse wijze, de kans is groot dat je gasten en jij na afloop van een workshop niet alleen kunnen terug kijken op een leuke activiteit, maar ook nog iets bijgeleerd hebben.

Je kan alle kanten op met het boeken van een workshop

Ben je nog op zoek naar een originele manier van teambuilding voor jouw team op kantoor? Heb je het er recent met vrienden over gehad om te leren dansen? Lijkt het je leuk om binnenkort eens een avondje te leren Indonesisch te koken in het comfort van je eigen keuken? Waar je ook zin in hebt en wat je ook wil doen, je kan ervan uitgaan dat er een workshop voor bestaat. Een korte workshop kan ook een speciale aanvulling zijn op ander entertainment, zoals, bijvoorbeeld, een uitgebreide lunch van een erkende cateraar of een eindejaarsborrel met collega's. Kortom, bij het boeken van een workshop zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Één van de grote voordelen van het boeken van de workshops op onze website is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van zulke activiteiten. Populaire workshops als cocktailworkshop en de sushi workshop hebben wij al vele malen eerder geboekt voor onze klanten. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over de beschikbare workshops. In combinatie met de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de kwaliteit van deze workshops voordat je overgaat tot het boeken.

Bij het boeken van een workshop is het wel aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken en opzetten van dergelijk entertainment. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en event planning, en we hebben door de jaren heen al talloze workshops voor onze klanten geregeld. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens rustig bekijken wat wij zoal voor je kunnen betekenen op dit vlak, terwijl onze bookers en entertainment specialisten ook zeven dagen per week bereikbaar zijn om jouw vragen omtrent het boeken van een workshop te kunnen beantwoorden. Je kan hen bereiken via het offerteformulier op de website, dat je altijd vrijblijvend kan opsturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de workshop boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Workshop boeken? Bij Evenses kunt u verschillende workshops boeken zoals een sushi workshop of cocktail workshop. Leuk in groepsverband sushi maken en daarna natuurlijk opeten. Tijdens deze sushi workshop leert u het maken van verschillende soorten sushi. Er zijn meerdere pakketten mogelijk. Heel leuk voor bijvoorbeeld een interactief bedrijfsuitje, familiefeest of met een groep vrienden. Gedurende de cocktailworkshop leert u hoe u een goede cocktail kan maken. U leert hierbij verschillende soorten traditionele en hippe cocktails te maken zoals een Mojito, Jellyfish en Cosmopolitan. De workshop is al te boeken vanaf 9 personen en een tijdsbestek van 1 uur. Ook zijn er voor deze workshop verschillende pakketten te boeken. Daarbij is het mogelijk om de workshop geheel alcoholvrij cocktails te maken.

Workshop boeken voor uw personeelsuitje of familiedag

Wij bieden een compleetpakket workshops aan. De sushi workshop, cocktailworkshop en graffiti workshop is te boeken bij u thuis of op locatie. Bij alle workshops wordt alles voor u geregeld en hoeft u dus alleen te genieten van het maken en verorberen van uw eigen gemaakte producten. De workshops worden in verschillende soorten pakketten aangeboden zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Wij door geheel Nederland en België. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.