Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Showdanseressen boeken
100% match

Showdanseressen boeken

Waanzinnige dansshows waarvan u versteld zal staan
Showdanseressen & danseressen Professionele showdansers en danseressen die elk soort evenement extra pit geven. In hun creatieve kostuums da...
Lees meer

€ 495 - € 1300
LED Dansshow
100% match

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeest...
Lees meer

4,5 (6 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Choreografie danseressen
100% match

Choreografie danseressen

Bij Evenses Entertainment kunt u een spectaculaire choreografie van prachtige danseressen zien!
Choreografie danseressen Professionele show dansers en danseressen die elk soort evenement ex...
Lees meer

€ 595 - € 1800
The Great Gatsby Meisje
100% match

The Great Gatsby Meisje

Ook zo dol op The Great Gatsby? Evenses introduceert nu: The Great Gatsby Meisje
The Great Gatsby Meisjes Deze hosting act is geïnspireerd door The Great Gatsby. Een perfecte vorm van entert...
Lees meer

€ 595 - € 1800
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Tango

Oorsprong Tango

De tango is ontstaan aan het einde van de 19e eeuw in de buitenwijken van Buenos Aires. In deze tijd kwamen er veel immigranten naar Argentinië. Deze immigranten namen onder andere de Polka, Mazurka en de Wals mee. Hierdoor ontstond er een mengeling van talen, gewoontes, muziek- en dansstijlen en culturen waar de tango uit is ontstaan. De instrumenten waarmee de tango word gespeeld komen oorspronkelijk uit Europa.
In het begin van de jaren 40 word de tango steeds populairder. Dit komt doordat Argentinië op zichzelf aangewezen door de oorlog in Europa. Hierdoor gaat Argentinië door een enorme economische groei. Door de toenemende behoefte aan mankracht is er voldoende werk, ook voor musici.

Tango muziek boeken.jpg

Soorten Tango

Argentijnse tango

De Argentijnse tango is een relatief langzame dans, het heeft uitgebreide dansvariaties. Bij deze dansvariaties gaat het vooral om het benenwerk. Wat deze dans moeilijk maakt is het sturen van de bewegingen en het leiden van de dame. De Argentijnse tango word gekenmerkt door het samenspel tussen de partners en de elegante bewegingen die de dansers maken.

Tango wals

Deze stijl heeft veel weg van de Weense Wals. Het basisritme van de tango wals is vrij langzaam. Er word namelijk alleen op de eerste tel van de driekwartsmaat gedanst. Tijdens deze dans worden rechte passen gevarieerd met draaiende passen.

Milonga

Milonga is een snelle voorloper van de tango. Hierdoor ontstaat er een soort 'huppelend' effect. Bij deze stijl gaat het vooral om plezier hebben tijdens het dansen en dit uitstralen. Dit word vooral gedaan door het veranderen van richting en snelle, kleine passen.

Neotango

Deze stijl bestaat sinds 2000. Een kenmerk van deze dans is dat het gebruik maakt van invloeden uit andere dans- en muziekstijlen en elektronische instrumenten. De muziek van deze dans heeft een erg aanwezig ritme en hierdoor is deze stijl veel moderner.

Tango boeken

Wilt u tangomuziek boeken voor uw feest of uw bruiloft? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze event specialisten. Zij zullen uw favoriete Tango artiest voor u boeken of helpen in de zoektocht naar de ideale Tango artiest voor uw evenement.

Vul het contactformulier in of bel naar 085-7920202 voor het boeken van tangomuziek.

Via Evenses Kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar