Instrumenten verhuur

Instrumenten inhuren voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsdiner? Bij boekingsbureau Evenses bent u aan het goede ades voor het huren van een piano, vleugel en andere instrumenten. U kunt alle instrumenten bij ons inhuren, zowel snaarinstrumenten, blaasinstrumenten, vleugels en piano's. De piano en vleugel worden op locatie gestemd. 

 

Wij hebben verschillende soorten piano's en vleugels van verschillende merken, zo ook van het bekende piano en vleugel merk Yamaha. U kunt kiezen uit een assortiment aan piano’s en vleugels, bijvoorbeeld een silent piano of digitalie piano. De groottes van de de vleugels verschillen. U kunt gaan voor een kwart vleugel, halve vleugel of hele vleugel. De piano en vleugel zijn kwalikatief erg goed. De piano of vleugel wordt gestemd op locatie, zodat u kunt genieten van een mooi optreden van uw pianist of band. Mocht u willen kunt u ook een pianist bij ons boeken die het optreden op een vleugel of piano kan invullen. Door een piano of vleugel in te zetten tijdens een optreden zal dit de ervaring zeker ten goede doen. 

 

Bent u enthousiast geworden over het inhuren van een piano of vleugel? Mochten er nog vragen zijn, bel of mail gerust met een van onze mederwerkers. Wij helpen u graag verder. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar om uw vragen over het inhuren van een piano of vleugel te beantwoorden.

Een piano of vleugel inhuren? Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het huren van een piano of vleugel

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Licht en geluid verhuren
Licht en geluid verhuur
Licht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.
Vanaf:
275,-prijs op aanvraaga
vleugel verhuur event
Vleugel huren
Een mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.
Vanaf:
475,-prijs op aanvraaga
Piano huren
Piano Verhuur
Een mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.
Vanaf:
275,-prijs op aanvraaga