Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Wildstylez boeken
100% match

Wildstylez boeken

De DJ voor al uw hardstyle muziek evenementen boekt u hier!
Joram Metekohy oftewel DJ Wildstylez staat al langer dan een decennia aan de top van de Hardstyle music scene. Wildstylez wordt in ...
Lees meer

prijs op aanvraag
La Fuente boeken
100% match

La Fuente boeken

Deze top DJ is in elke stijl thuis en bij Evenses te boeken voor alle soorten gelegenheden!
La Fuente is geboren en getogen in Nederland en leerde al op jonge leeftijd veel over electro muzie...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Hardstyle DJ boeken

Hardstyle

hardstyle dj hardstyle dj hardstyle dj.jpeg

Hardstyle is een elektronisch muziekgenre, vergelijkbaar met hardcore en hard trance. De gemiddelde snelheid is ongeveer 150 bpm. Door de jaren heen is de verdeling van beats per minuut op harde platen toegenomen. Tegenwoordig worden steeds meer platen gemarkeerd als hardstyle, met een snelheid van 135 tot 165 bpm. Meestal wordt om praktische redenen besloten om platen uit te brengen met een snelheid van bijna 150 bpm, hoewel deze meestal door DJ's in een groter bereik worden gedraaid. Klank is kenmerkend voor stijl, te omschrijven als een harde beat gecombineerd met een zeer moderne melodielijn. Veel hardcore artiesten houden zich ook bezig met harde stijlen, met de populariteit van harde stijlen is deze trend in meer genres terug te zien. In de UK wordt Hardstyle vaak gecombineerd met hardhouse. In andere delen van de wereld vinden mensen echter vaak een combinatie met stijve trance of harde kern.

Hardstyle ontwikkelling

hardstyle dj hardstyle dj boek hardstyle dj.jpeg
Hardstyle is ontstaan ​​uit hardhouse en rave, en vermengde rond 2000 de invloeden van hard trance en old school hardcore. Het is ontstaan ​​in Nederland en was eind 1999, begin 2000 gastheer van het eerste hardstyle-evenement. De eerste hardstyle term die werd gebruikt was Qlubtempo. In 2001 registreerde de organisator Q-dance hardstyle als merknaam. Hardstyle uit de beginjaren duikt nog vaak op op feestjes. Deze stijl wordt nu de vroege harde stijl genoemd.

Hardstyle wordt voornamelijk geproduceerd door artiesten uit Nederland, Italië, Australië, Zwitserland, Duitsland en België, maar ook in andere landen hebben steeds meer producers deze sound ontdekt.

In 2005 werd hardstyle steeds populairder in verschillende landen over de hele wereld, waaronder België, Polen, Estland, Denemarken, Australië, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Deze landen produceren ook steeds vaker harde platen en harde feesten. In 2006 verscheen een nieuwe karakteristieke stijl, waarmee een einde kwam aan het tijdperk van de vroege hardstyle, gewoonlijk hardstyle classic genoemd. Dit karakteristieke geluid hield aan tot rond 2011, waarna de harde stijl kunstmatig in twee richtingen werd verdeeld: euforische harde stijl en primitieve harde stijl.

Hardstyle is nog volop in ontwikkeling. Nieuwe stemmen ontwikkelen zich en nieuwe artiesten komen op. De nieuwe klanken maken de muziek steeds prettiger in de oren.

Hardstyle DJ

Een hardstyle DJ boeken kan soms best een lastige opgave zijn, u wilt natuurlijk de hardstyle DJ hebben die het best bij jouw gelegenheid, publiek en sfeer past. Binnen de hardstyle muziek bestaan er nou eenmaal veel verschillende stromingen en stijlen. Hulp inschakelen van experts op het gebied van hardstyle feesten en hardstyle Dj’s is dus geen gek plan. Bij een bureau als Evenses is die hulp snel gevonden. Door het brede aanbod aan hardstyle Dj’s bij Evenses weten wij precies welke hardstyle dj het beste bij uw eigen beeld van een hardstyle feest past. Wilt u misschien gunz for Hire boeken? of juist meer DJ Warface of DJ Tiësto?. Ook als u nog niet exact weet waar u precies naar opzoek bent, geven wij graag advies voor u eigen hardstyle feest. Elke sub-genre binnen de hardstyle muziek zorgt namelijk weer voor een eigen setting en sfeer.

Hardstyle DJ boeken

hardstyle dj hardstyle dj boeken.jpeg
Wilt u voor uw gelegenheid een bijzondere act waar mensen zich uit hun dak kunnen laten gaan? Dan kan u bij Evenses een hardstyle dj boeken waardoor die wensen kunnen worden gegarandeerd uit te komen. Evenses heeft een wijd aanbod aan hardstyle dj's boeken die ieder bekend staan om ieder feest een spektakel te maken. Wij werken met strikt alleen professionele artiesten en kunnen daardoor u beloven dat uw feest zonder zorgen, een knal feest word. De hardstyle dj's zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor ze een fantastische show kunnen brengen vol met ritme en harmonie voor uw feest.

Een voordeel met een hardstyle DJ boeken is de flexibiliteit in het repertoire van de hardstyle Dj’s. Heeft u bepaalde nummers die je écht niet wil missen op uw feest? Dan kunnen we samen met de desbetreffende hardstyle DJ door zijn of haar set lopen om her en der de gewenste aanpassingen of toevoegingen te doen. Wilt u liever iemand laten verrassen? Dan kan u op onze hardstyle Dj’s vertrouwen om een knallende set in elkaar te zetten. Door een hardstyle DJ boeken bij Evenses weet u zeker dat het een hardstyle DJ met kwaliteit is. Door de lange ervaring met een groot variatie Evenses werkt enkel samen met professionals, waardoor ook wij zeker weten dat uw feest wanneer u een hardstyle dj boeken kiest, aan alle verwachtingen zal voldoen. Wilt u een hardstyle DJ boeken, maar geen zin in alle zaken rondom de hardstyle dj boekingen? Ook dan bent u bij Evenses aan het juiste adres, wij verzorgen voor u de hardstyle dj boekingen de afhandeling hiervan. Enige wat u hoeft te doen is aan te geven wat uw wensen zijn en een hardstyle dj boeken.

Bij Evenses kunt u:


Hoe lang kunnen bekende DJ's draaien?

Dit hangt af van het soort feest dat u organiseert en het budget. Over het algemeen is het gebruikelijk dat bekende DJ's een set van 45 of 60 minuten draait.

Wat voor apparatuur heeft een bekende DJ nodig?

Alle bekende DJ's hebben een rider waarop alles staat wat zij nodig hebben.

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar