DJ Warface boeken

DJ Warface boeken

prijs op aanvraag
dj warface huren
cHzNjHHM
UXZbEzbc
eFNKRXnNrS
dj warface huren
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Warface
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Festival, Feest

De opkomst van DJ Warface

Youri Claessens was begonnen als de promotor van het evenementen die hij zelf organiseerde. Hierdoor is hij door de jaren heen geleidelijk in de DJ-wereld terechtgekomen. Zelf vertelt hij het volgende hierover: "Mijn vrienden en ik moeten altijd zo ver reizen om onze favoriete hardcore DJ's te zien. We besloten deze muziekscene hierheen te brengen. We organiseerden ons eigen feest in Café't Vöske in Berg. Daar speelde Youri zelf ook af en toe voordat hij DJ Warface heette. Op die manier kwam hij in contact met Remco-Jan Prevoo. Hij wil in de toekomst zijn hardcore alias 'Warface' oppakken. "Youri en Remco-Jan vonden een muzikale klik gingen samen de studio in. Samen werden ze de drijvende kracht achter DJ Warface. "Nadat we de eerste versie van ons nummer hadden uitgebracht, ontvingen we verschillende verzoeken in privé-e-mails. We hadden het gevoel dat er meer uit te halen was!"
Inmiddels is alleen Youri nog het gezicht van DJ Warface. Remco-Jan wilde alleen nog maar op de achtergrond actief zijn en werkt thuis aan de muziek die Youri vervolgens over de hele wereld laat horen. Per jaar treedt hij ruim honderd keer op. Van Australië tot China en van bepaalde delen in Europa tot Chili en Mexico.

DJ Warface DJ Warface DJ Warface DJ

DJ Warface en zijn carrière

DJ Warface, een fenomeen uit de Raw Hardstyle, leidt luisteraars door een reis van complete sonische wreedheid en is zonder twijfel een van de meest indrukwekkende succesverhalen op het gebied van Hardstyle. Van de underground tot de mainstages, DJ Warface is een vertegenwoordiger van End of Line Recordings heeft een muzikale opleving teweeggebracht die de aandacht heeft getrokken van de Raw Hardstyle kenners.

DJ Warface ontsluit het gewelf om te triomferen en slaat goud met elke creatie die de studio verlaat; de overvloed aan chart-topping singles en albums, zoals zijn compilatie "Live For This 2", zijn een embleem geworden van moderne kwaliteit, samengesmolten met next-level ruigheid! Op wereldschaal heeft DJ Warface niet alleen de meerderheid van de Europese landen betoverd, maar ook Noord- en Zuid-Amerika en Australië, maar hij is wereldwijd erkend door het ontvangen van een positie in de DJ Mag Top 100 in 2017 en 2019.

Met een eersteklas discografie die bestaat uit baanbrekende producties die het publiek doen trillen in hun laarzen, staat DJ Warface voor krachtige, kwalitatief hoogstaande producties die gepaard gaan met opwindende, adrenaline-gedreven on-stage performances.

DJ Warface boeken voor uw feest of festival?

Wilt u deze gepassioneerde Hardstyle DJ Warface boeken voor uw feest of festival? Bel ons op 085 792 02 02 of vul aan de rechter kant van deze pagina uw gegevens in om een voorstel te ontvangen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses Entertainment is kwaliteit gegarandeerd doordat wij enkel met professionele artiesten werken.

Vergelijkbare acts

Lassa boeken

Lassa boeken

DJ en producer La$$a boeken voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Mental Theo boeken

Mental Theo boeken

3 Beoordelingen

Mental Theo, één van de grootste DJ's van Nederland, is hier te boeken.

€ 3045 - € 4870
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.