< Terug naar overzicht

Piano Verhuur

Een mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.
vanaf: 
275,-
4

Referenties

"Super fijn dat het mogelijk was om op zo'n korte termijn een piano te huren en dat het ook nog eens netjes op de eerste verdieping is afgeleverd. Goed werk geleverd!"
Masha Schreijer
4
"Aardige mensen, die de piano kwamen afleveren. Toonden begrip en waren bereid alles rustig uit te leggen. Onze pianist kon zo aan de slag. "
Joni & Dave Clarke
4
"Blij dat we voor een schappelijke prijs een piano hebben kunnen huren voor onze receptie. De hele dag was een beetje stressen, maar gelukkig was de leverancier meer dan op tijd, nog lekker een bakje koffie gedronken voordat hij weer wegging. Goede service en vooral heel netjes! "
Mark & Daisy Oppelaere
5

Piano Verhuur

De warme klanken en de chique uitstraling van een echte piano. Wij verzorgen piano verhuur door heel Nederland en België.

 

Het geleverde type piano is een zwarte Yamaha U1 of een gelijkwaardig type. De verhuur van de piano is inclusief stemmen, transport en plaatsing op begane grond. Indien er een lift aanwezig is of een schuine oploop rekenen wij ook niets extra's.

Uiteraard kunnen wij ook de piano op moeilijk bereikbare plekken krijgen, zoals (rondvaart)boten en hogere verdiepingen. De tijden van levering en ophalen proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk af te stemmen op uw voorkeuren. Wilt u een piano huren voor uw feest, evenement of bruiloft? Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie voor de pianohuur.

 

Specificaties:

 

De huur is standaard voor 24 uur, inclusief stemmen, transport en plaatsing begane grond.

Langere huurperiodes: In overleg.

Plaatsing hogere verdiepingen:In overleg.

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
the piano show boeken

The Piano Show

Coverband, Pop duo

The Piano Show

Coverband, Pop duoDe piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.1145,-Lees meer
Klassiek duo boeken

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek Orkest

Klassiek Duo Vianova

Klassiek duo, Klassiek OrkestPrachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!345,-Lees meer