Piano Verhuur

Een mooie piano huren voor de muzikale aanvulling bij uw diner, receptie of evenement.

4,4 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Piano huren.jpg
piano verhuur
TFPkKvIKY
nOVxoQIqyo
Piano huren.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Piano Verhuur
Starttijd:  
Eindtijd:  

Piano huren, voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of feest? De warme klanken en de chique uitstraling van een echte piano. Wij verzorgen piano verhuur door heel Nederland en België.

Heeft u al een pianist gevonden maar geen piano? Dan zit u hier goed, het geleverde type piano is een zwarte Yamaha U1 of een gelijkwaardig type. De verhuur van de piano is inclusief stemmen, transport en plaatsing op begane grond. Indien er een lift aanwezig is of een schuine oploop rekenen wij ook niets extra's.

Uiteraard kunnen wij ook de piano op moeilijk bereikbare plekken krijgen, zoals (rondvaart)boten en hogere verdiepingen. De tijden van levering en ophalen van de piano proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk af te stemmen op uw voorkeuren.

Piano Specificaties:

De piano huur is standaard voor 24 uur, inclusief stemmen, transport en plaatsing begane grond.

Langere piano huurperiodes: In overleg.

Plaatsing piano hogere verdiepingen:In overleg.

Wilt u een piano huren voor uw feest, evenement of bruiloft? Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Masha Schreijer
4 uit 5 sterren
Super fijn dat het mogelijk was om op zo'n korte termijn een piano te huren en dat het ook nog eens netjes op de eerste verdieping is afgeleverd. Goed werk geleverd!
Joni & Dave Clarke
4 uit 5 sterren
Aardige mensen, die de piano kwamen afleveren. Toonden begrip en waren bereid alles rustig uit te leggen. Onze pianist kon zo aan de slag.
Mark & Daisy Oppelaere
5 uit 5 sterren
Blij dat we voor een schappelijke prijs een piano hebben kunnen huren voor onze receptie. De hele dag was een beetje stressen, maar gelukkig was de leverancier meer dan op tijd, nog lekker een bakje koffie gedronken voordat hij weer wegging. Goede service en vooral heel netjes!

Vergelijkbare acts

Vleugel huren

Vleugel huren

3 Beoordelingen

Een mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.

€ 475 - € 1190
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.