Outsiders boeken

Met zijn enorme ervaring is elk feest een spektakel met deze Hardstyle-DJ!

prijs op aanvraag
Hardcore-DJ boeken
nCPalwTes
iaiqDHCo
LtZXgAUVQI
Hardcore-DJ boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Outsiders
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Festival, Feest
Genres: House, Funk

Biografie outsiders

Outsiders begon in 2008 als een DJ Duo bestaande uit Murat Meijer en Cem Araci. In 2014 verliet Murat het DJ duo en ging verder onder zijn eigen naam. Cem Araci behield de naam Outsiders en ging als solo-artiest verder.

Araci maakt sinds zijn 12e al muziek, sinds zijn 18e doet hij dit op professioneel niveau. Araci zijn groter voorbeeld was DJ Darkraver, door hem is Araci hardcore muziek gaan maken. Outsiders heeft onder het platenlabel ROQ 'N Rolla Music met veel bekende artiesten samengewerkt. Een paar voorbeelden van deze artiesten zijn Snelle, Jebroer en Darkraver. De grootste hit die uit deze samenwerkingen is voortgekomen is de hit Flitsmeister samen met Jebroer. In 2019 scoorde Outsiders weer een grote hit samen met Django Wagner met een nieuwe versie van 'Kali'.

De passie van Outsiders ligt niet alleen bij muziek maken maar ook muziek delen met andere mensen. Zo richtte Outsiders in 2013 zijn eigen DJ-school op in Den Haag. Op deze DJ-school geven bekende artiesten les aan cursisten over hoe ze zelf muziek kunnen maken.

Naast het oprichten van eigen DJ-school heeft Outsiders ook een eigen platenlabel 'Rebl Records' opgezet. Onder dit label produceert hij muziek maar ook zijn eigen kleding.

Outsiders boeken

Bent u op zoek naar een echte hardstyle DJ voor op uw evenement of festival, dan is Outsiders een perfecte match voor u! Outsiders treedt op in China, Europa en natuurlijk Nederland. Door dit grote portfolio maakt Outsiders van elk feest een echt spektakel.

Wilt u Outsiders boeken voor uw feest of festival? Deze DJ is te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen de beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Boekingen van de Outsiders zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Outsiders-boekingen bekend als een groots spektakel.

Repertoire Outsiders

Genres

House
Funk

Nummers

Outsiders - We Komen Terug
Outsiders - Kerstmis Tot Carnaval
Outsiders - Pullover
Outsiders - Zo Mooi

Vergelijkbare acts

Armin van Buuren boeken

Armin van Buuren boeken

De DJ bekend van hits zoals Blah Blah Blah, This is what it feels like en Sunny days, Armin van Buuren boeken bij Evenses

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.