Klezmer band ‘A Votre’ maakt muziek die haar inspiratie ontleent uit Oost-Europese tradities en deze op geheel eigen wijze interpreteert. De band is in 2006 ontstaan uit een samenwerking van zeven nuzikanten uit Nederland, Italië en Spanje. Hun diverse achtergronden hebben zij weten te verenigen met deze energieke band die het beste van Balkan, gipsy en klezmer combineert. Soms energieke en opzwepende muziek, soms een prachtig luisterliedje.

De diversiteit van de band komt ook tot uiting in de muziek. Er wordt in vijf talen gezongen en de het repertoire variëert van vrolijke polka tot melancholische Oost-Europese liederen. Met hun energieke liveshow krijgen ze ieder publiek aan het dansen en is de band ondertussen ervaringsdeskundige op het gebied van feestjes bouwen, zowel op straat als op het podium. Ze hebben al op menig festival en evenement gestaan, maar ook op bruiloften, bedrijfsfeesten en publieksevenementen weten zij een geweldig optreden te verzorgen. Inmiddels hebben zij over de hele wereld al optredens verzorgd.

Wilt u een klezmer band boeken voor uw feest, bruiloft, festival, evenement, of verjaardag? Deze geweldige balkan band is te huren voor uw pleinfeest, huwelijk of jubileum via deze website.