Joost Klein boeken

Joost Klein maar de vraag die is groot, wees er dus snel bij en boek deze artiest voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Joost Klein boeken
slvGpCFTaYw
ArzuZxolbQ
cCCnUjLKQw
IwFyzwtOlL
HzznLqA
boek joost klein
Joost Klein boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Joost Klein
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Wie is Joost Klein?

Deze Friese cultheld jaagt zijn dromen achterna en ziet in dit proces obstakels slechts als uitdagingen die uit de weg geslagen kunnen worden. In 2008 begon hij aan zijn reis door het YouTube kanaal 'EenhoornJoost' op te richten, hier werd een groot arsenaal aan video's op gezet van mini documentaires tot crossbar challenges.

Deze periode heeft Joost echter achter zich gelaten, sinds 2016 is hij gefocust op zijn muzikale carrière onder de naam 'Joost Klein'. Zijn grote debuut vond plaats in 2016 met het uitbrengen van de Dakloos EP waarop nummers als 'Zelfgemaakt' en 'Bitches'

Toen Joost Klein onder Top Notch het nummer 'Scandanavian Boy' en het gelijknamige album uitbracht wist men pas echt dat het menens was. Deze stijgende lijn heeft Joost Klein sindsdien doorgezet.

In 2018 bracht Joost zijn tot op heden meest beluisterde nummer 'Ome Robert' uit. Op dit nummer is al enigszins te horen wat de grote inspiratiebron van Joost Klein is: 'Crazy Frog', deze kikker is ondertussen een rode draad door de muzikale carrière van Joost Klein.

De volgende release vloeide voort uit de groeiende vriendschap tussen Joost Klein en Donnie deze vriendschap is uitgedrukt in een gezamenlijk album genaamd 'De M van Marketing'.

Na deze felle start bij Top Notch heeft Joost besloten wegen te scheiden en is hij zijn eigen Label begonnen, hierop bracht hij in 2019 Albino en hetzelfde jaar nog 1983 uit.

In 2020 volgde zijn eerste internationale samenwerking met Canadese vriend BBNO$: Mayo, No Fries!. De videoclip voor dit nummer is een mooi voorbeeld van de creativiteit van Joost Klein, midden in de pandemie was er geen mogelijkheid buiten af te spreken, dan maar een videoclip op Runescape!

Na in 2020 Joost Klein 7 en in 2021 Albino Sports uit te brengen is in 2022 wellicht zijn beste album uit gekomen. Een ode aan de provincie waar Joost opgegroeid is en aan zijn ouders met bijna uitsluitend lovende kritieken. Met nummers als 'Wachtmuziek', 'Florida 2009' en de op Zaai geïnspireerde 'Fryslân Bop' is Fryslân van Joost Klein een must listen.
Joost klein boeken 2.jpg

Joost Klein live performances

Dat Joost zijn live acts resulteren in de beste feestjes is onderhand net zo zeker als dat de zon s' morgens opkomt. Met zijn onvergetelijke shows op bijvoorbeeld Lowlands of Pinkpop heeft hij bewezen alles te geven voor het feest.

Boek Joost Klein

Naast het muzikale succes heeft Joost Klein het boek 'Albino' uitgebracht.

Joost Klein Boeken?

Wilt u Joost Klein boeken voor uw evenement of feest? Joost Klein kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Joost Klein boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Joost Klein boekingen bekend als een groots feest spektakel. Dus boekt u Joost Klein, weet u zeker dat het feest groots wordt.

1983

Vergelijkbare acts

Thomas Berge boeken

Thomas Berge boeken

3 Beoordelingen

Al sinds zijn 12e bekend in Nederland. Deze zanger kunt u nu bij Evenses boeken.

€ 2975 - € 4760
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.