In zijn vroege jeugd zong Harry Slinger samen met zijn neef liedjes van onder andere Willy Alberti en Johnny Jordaan. Hij speelde ook toneel, wat hij na zijn 50ste verjaardag weer heeft opgepakt.

Samen met Ton Coster heeft Harry Slinger diverse bandjes gevormd, waar hun uiteindelijke band 'Drukwerk' is voortgekomen. Later voegde Lucas Huizinga zich als drummer bij de band.

'Je Loog Tegen Mij' heeft maar liefst zes weken lang in de hitparades gestaan. Dit werd als snel gevolgd door de nummers 'Schijn 'n Lichtje Op Mij', 'Marianneke' en 'Lijn 10'.

In 1990 heeft de band hun afscheidsconcert gegeven in de Stadschouwburg van Amsterdam. Harry besloot na het avontuur van Drukwerk voor een solocarrière te gaan. Dit doet Harry nog steeds met grote liefde.

Wilt u Harry Slinger boeken voor uw evenement of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest of event. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.