Branded Photobooth zorgt ervoor dat uw bruiloft, feest of evenement niet vergeten wordt. Stap de photobooth in, druk op start en leef je uit. Nadat de foto's gemaakt zijn worden deze aan de zijkant van het fotohokje afgedrukt.

Als u de Branded Photobooth huurt kunt u deze helemaal personaliseren. U bepaalt  wat er op de achtergrond van uw foto staat en wat er op de afgedrukte foto's staat.

Super leuk dus om op uw evenement, feest of bruiloft te hebben. De herinneringen zullen voor altijd blijven bestaan. Mocht u een paar foto's gemist hebben is dat geen probleem. U krijgt namelijk alle foto's digitaal!

Er is altijd een enthousiaste medewerker aanwezig om u te assisteren met de Branded Photobooth.

Ook kunt u de photobooth helemaal aan uw bedrijf aanpassen. U kunt het hele hokje ontwerpen in uw huisstijl met merknaam. Uw merk op de display. Alles wordt aangepast aan het merk waar u zo trots op bent.

U kunt uw merk en uw werknemers vastleggen op prachtige foto's!

Branded Photobooth inhuren betekend 4 uur onbeperkt foto's maken en printen en grappige accessoires om de foto's nog leuker te maken. Denk daarbij aan hoedjes, brillen, emoji's en nep snorren.

Graag ontvangen wij uw voorkeuren en wensen over hoe het geheel er uit moet zien.

Wilt u een Branded photobooth huren voor uw evenement, bruiloft of feest? Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op.