Selfie Spiegel

De selfie spiegel is meer dan alleen foto's maken!

4,8 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
Selfie Spiegel .jpg
selfie spiegel huren
fotospiegel boeken
fotospiegel huren
fotospiegel bedrijfsfeest
Selfie Spiegel .jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Selfie Spiegel
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Selfie Spiegel is de nieuwste trend van 2018 op het gebied van evenementen. Maak uw bruiloft, borrel, feest of bedrijfsfeest onvergetelijk door momenten met de Selfie Spiegel vast te leggen. De Selfie Spiegel is volledig te personaliseren op het thema van de gelegeheid, zo kunt u uw eigen frame kiezen wat rond de foto komt. Dit maakt de spiegel geschikt voor elke gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Voor iedereen die voor de Selfie Spiegel staat kan de spiegel leuke animaties communiceren. Ook kunt u uw eigen twist aan de foto geven door op de spiegel te schrijven of te tekenen. Voor de gasten die tussendoor samen een spelletje willen spelen is dit ook mogelijk met deze multifunctionele spiegel. De spiegel bevat namelijk een aantal games die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld leuk voor de branding van uw bedrijf. Daarnaast is video's maken ook mogelijk, zo kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten voor het bruidspaar of de jarige! Naast deze digitale opties worden er ook verkleed attributen bij geleverd.

De kwaliteit van de foto's doen niet onder aan een echte fotograaf, met een professionele spiegelreflex camera en geïntegreerde flitser maakt de spiegel de mooist selfies. Én uiteraard worden de selfies direct afgedrukt en is het mogelijk om de selfies en video's te delen naar uw telefoon, sociale media en e-mail. Al het beeldmateriaal van uw gelegenheid wordt verzameld en achteraf naar u toegestuurd per e-mail.

In het filmpje ziet u hoe de Selfie Spiegel in gebruik is en een leuke toevoeging kan zijn bij uw gelegenheid. Laat u inspireren en bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wilt u de Selfie Spiegel huren voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of andere gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Lisette Torns
5 uit 5 sterren
Super leuke toevoeging tijdens ons huwelijksfeest! De gasten hebben direct een herinnering aan deze prachtige dag en ook hebben zij voor ons persoonlijke video's achtergelaten. Een aanrader!
Arthur Rogger
4 uit 5 sterren
Ons personeelsfeest was een groot succes, mede dankzij deze gave Selfie Spiegel. Zulke grappige selfies zijn er gemaakt met de spiegel, wat hebben wij gelachen met z'n alle!
Dennis de Steen
5 uit 5 sterren
Wauw, deze innovatieve manier van foto's maken is absoluut een perfecte toevoeging geweest op mijn 50e verjaardag. Voor jong en oud toegankelijk en de foto's direct afgedrukt. Super!
Hanneke - Autotaalglas
5 uit 5 sterren
Voor Evenses: Hele prettige communicatie met 1 vast contactpersoon. Goede adviezen op maat. Alles volgens afspraak uitgevoerd tijdens evenement. De selfiespiegel was de topper van de avond!

Vergelijkbare acts

LED Fotohokje

LED Fotohokje

12 Beoordelingen

De leukste herinneringen aan uw evenement!

€ 595 - € 1310
Brandable Photobooth

Brandable Photobooth

7 Beoordelingen

Prachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw bruiloft, feest of evenement.

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.