De Selfie Spiegel is de nieuwste trend van 2018 op het gebied van evenementen. Maak uw bruiloft, borrel, feest of bedrijfsfeest onvergetelijk door momenten met de Selfie Spiegel vast te leggen. De Selfie Spiegel is volledig te personaliseren op het thema van de gelegeheid, zo kunt u uw eigen frame kiezen wat rond de foto komt. Dit maakt de spiegel geschikt voor elke gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest.

Voor iedereen die voor de Selfie Spiegel staat kan de spiegel leuke animaties communiceren. Ook kunt u uw eigen twist aan de foto geven door op de spiegel te schrijven of te tekenen. Voor de gasten die tussendoor samen een spelletje willen spelen is dit ook mogelijk met deze multifunctionele spiegel. De spiegel bevat namelijk een aantal games die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Dit is bijvoorbeeld leuk voor de branding van uw bedrijf. Daarnaast is video's maken ook mogelijk, zo kunt u een persoonlijke boodschap achterlaten voor het bruidspaar of de jarige! Naast deze digitale opties worden er ook verkleed attributen bij geleverd.

De kwaliteit van de foto's doen niet onder aan een echte fotograaf, met een professionele spiegelreflex camera en geïntegreerde flitser maakt de spiegel de mooist selfies. Én uiteraard worden de selfies direct afgedrukt en is het mogelijk om de selfies en video's te delen naar uw telefoon, sociale media en e-mail. Al het beeldmateriaal van uw gelegenheid wordt verzameld en achteraf naar u toegestuurd per e-mail.

In het filmpje ziet u hoe de Selfie Spiegel in gebruik is en een leuke toevoeging kan zijn bij uw gelegenheid. Laat u inspireren en bij interesse kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wilt u de Selfie Spiegel huren voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of andere gelegenheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.