De leuke fototrailer maakt opvallende leuke foto's voor een blijvende herinnering van uw evenement, bruiloftsfeest of buitenfeest. Uw gasten zullen veel plezier beleven met de fototrailer en zullen hier unieke foto's mee maken. Met een simpele druk op de knop worden en leuke foto's geschoten. Wij maken het persoonlijk door een persoonlijke fotokader om de foto's heen te plaatsen. Daarop is voldoende ruimte om een boodschap mee door te communiceren. De foto's worden digitaal afgeleverd.

Het is mogelijk om de foto's te delen op facebook, twitter en te versturen via de e-mail. Vanaf de buitenzijde kan iedereen via een live view meekijken wat er binnen gebeurd. Verkleedattributen zijn optioneel bij te bestellen. De ruimte die we op locatie nodig hebben is een vloeroppervlak van 4x4 meter. De minimale hoogte moet 2,5 meter zijn.

Wilt u deze prachtige fototrailer boeken voor uw evenement, feest, bruiloft, jubileum, huwelijk, diner? De fototrailer maakt prachtige foto's en is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie of evenement. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!