Blanks boeken

Boek deze Nederlandse muzikant nu voor jouw feest of evenement!

prijs op aanvraag
blanks boeken
YNSLToy U
bpvN mZAc
zQMwyczXY
NLjIxgGuk
XfOJqncdJo
blanks boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Blanks
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Blanks biografie

Blanks is de artiestennaam van Simon de Wit. Simon is een Nederlandse muzikant, youtuber en cultureel ondernemer. Op zijn twaalfde is hij begonnen met gitaar spelen en heeft daarna ook zangles en pianoles gevolgd. Hij is daarnaast begonnen met filmen, editen, schrijven en produceren tijdens video's maken op YouTube.

Blanks carrière Youtube

In 2013 is Simon begonnen met YouTubevideo's maken met zijn kanaal: Music by Blanks. Hier heeft hij door de jaren heen verschillende muziekvideo's geplaatst. Omdat zijn kanaal snel bekend werd en ook 1 miljoen abonnees haalde, heeft hij de Gold Creator Award ontvangen van Beau van Erven Dorens in de talkshow Beau.

Blanks carrière muziek

In 2016 heeft Blanks meegedaan aan Giels Talentenjacht en kwam hier samen met zijn broer en een vriend tot de laatste 25. Simon is écht bekend als Blanks in 2018 toen hij viraal ging met zijn eighties versie van Better Now van Post Malone. In 2019 is hij begonnen met originele liedjes uitbrengen. In februari 2019 is zijn eerste single "Don't Stop" uitgekomen. Later dit jaar is Blanks uitgeroepen tot 3FM Talent door de radiozender.

In de jaren hierna is hij doorgegaan met muziek maken en heeft liedjes uitgebracht zoals onder andere:

  • Everything's Changing
  • What Do You Do To Me
  • Nothing Lasts Forever And That's Ok
  • Ok To Cry

Blanks website foto.jpg

Blanks Platenlabel

Naast zijn eigen YouTube-kanaal en een groeiende muziekcarrière zit hij alsnog niet stil. Blanks heeft zijn eigen platenlabel "Excited About Music". Een bekende zangeres die bij het label zit is de ook steeds bekender wordende Meau. Deze jongen zit vol talent en blijft dat op verschillende manieren uiten.

Blanks boeken

Wilt u Blanks boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u Blanks boeken en bent u benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u Blanks geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

Blanks boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Repertoire Blanks

Genres

Pop
Dance
80s

Vergelijkbare acts

Bilal Wahib

Bilal Wahib

Rapper Bilal Wahib bekend van de hit 'Tigers', nu te boeken op uw feest!

prijs op aanvraag
Xerxes boeken

Xerxes boeken

Xerxes maakt met zijn verrassende mash-ups van uw avond een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Dotan boeken

Dotan boeken

3 Beoordelingen

Dotan met zijn warme stem en prachtige gitaargeluid.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.