1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

24 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2195 - € 3510
Two Delight
100% match

Two Delight

33 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
Rusty & The Senators
100% match

Rusty & The Senators

12 Beoordelingen

Deze coverband speelt werkelijk alles. Het is een feest voor iedereen!

€ 1595 - € 2710
Bands jaren 90 | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bands jaren 90

Jaren 90

Bands jaren 90 boeken bands jaren 90 bands jaren 90 bands jaren 90 boeken.jpg

Van gameboys, de gsm, kniekousen naar elektronische dansmuziek, de Jaren 90 zijn een van de grootste invloedrijke perioden geweest. Vanaf de ontwikkeling van de hedendaagse popcultuur tot verschillende modetrends, we zullen altijd wel de invloeden van de Jaren 90 terug zien. Muziek uit de Jaren 90 word nog steeds gespeeld. Denk maar aan grote sterren zoals Nirvana, the Backstreet Boys, the Spice Girls en Destiny’s Child wiens liedjes op bijna elk feest wel worden gedraaid. Veel nummers van deze artiesten worden nog steeds beluisterd en vormen zelfs inspiratie voor nieuwe muziek. In de mode van vandaag zien we ook veel invloeden uit de jaren 90, zoals korsetten, hoge taille broeken of rokken, bretels en kniekousen. Zelfs colberts en sweatervesten waren in de jaren 90 algemeen bekend.

Jaren 90 muziek

Popmuziek is een verzamelnaam voor verschillende stijlen die bekend staan als populaire muziek. Popmuziek heeft zijn origine in de jaren 50 en heeft zich elk decennia ontwikkelt tot wat wij nu beschouwen als popmuziek.

Jaren 90 muziek werd getypeerd door zware rock. Nirvana was in het begin van de jaren 90 muziek erg groot. Ze speelden niet alleen rock maar ook Grunge. Over een bepaalde periode werd als jaren 90 muziek Britpop ook erg populair net als de boy-en girl groepen zoals the Backstreet Boys en the Spice Girls. Deze soort bands Jaren 90 maakten vooral commerciële nummers voor jongeren. Makkelijke onderwerpen zoals liefde, hartbreuk, vriendschappen, school of het allerdaagse leve komen vaak aanbod bij deze bands Jaren 90.

In Nederland was met Jaren 90 muziek, House erg in trek. Ritmische, elektronische klanken overspoelden ons kleine kikkerlandje met een bpm van meer dan 120. Mensen die naar deze muziekgenre luisterden werden ook wel gabbers genoemd. Door de snelle toename van het aantal housers, ontstaat er een nieuwe jongerensubcultuur. Housers die van de meest extreme vormen van hardcore house houden, beginnen zichzelf gabber te noemen. De term "gabber" staat eerst voor vrienden en is terug te voeren op de broederschap die is ontstaan ​​door het gebruik van XTC en de onderlinge verbinding die tot stand is gebracht doordat alle gabbers dezelfde "kick" zoeken. De gabbercultuur gebruikt ook aanstootgevende teksten en pamfletten om zich tegen de samenleving te verzetten. Daarom begon er een cultuur te ontstaan ​​waarin de personages werden vervormd. Het personage wordt opstandig, onverschillig en veeleisend, maar het belangrijkste is atheïsme.

Bands Jaren 90

90 jaren bands bands jaren 90 bands jaren 90 boeken .jpg
Boy -en girlgroepen, rockbands, grungebands, popbands. Bands jaren 90 waren en blijven altijd populair. Iedereen kent wel de bekende liedjes zoals Wannabe, I Want It That Way, Waterfalls, No Limit of I Want You Back wel. Niet alleen is het een beetje nostalgie maar ook zijn het liedjes die nooit uit stijl gaan.

Omdat de bands jaren 90 nog steeds zo populair zijn, zijn de jaren 90 feesten dat ook. Op een avond teruggaan naar het verleden met de muziek van toen, helemaal gekleed in de mode van de jaren 90, is goed voor iedereen. Of je nu gek wordt en fouten maakt door de meest in het oog springende kostuums te dragen en te zingen op de verkeerde jaren 90 muziek, of een echt themafeest, maak van je feest alsof je in de jaren 90 leeft, een 90s feest is altijd een goede keuze. Bij een jaren 90 feest horen natuurlijk ook bands jaren 90 om het helemaal af te maken. U kunt bij voorbeeld de Vengaboys als jaren 90 band boeken bij Evenses.

Bands jaren 90 boeken

U geeft een 90s party en wilt een van de bands jaren 90 boeken die Evenses heeft Of geeft u een ander soort feest maar wilt u een jaren 90 band? U kunt bij Evenses bands jaren 90 boeken voor elke gelegenheid. Of het nou voor een feest is met thema, een bedrijfsfeest, een festival of een andere gelegenheid, u kunt atijd een van onze bands jaren 90 boeken.

Wanneer u een van de bands jaren 90 boeken wilt, kunt u een vrijbijvende offerte aanvragen of contact oopnemen met een van onze event-specialisten. Zij staan 24/7 klaar om uw vragen als het gaat om bands jaren 90 boeken te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:
FAQ bands jaren 70 boeken

Welke bands jaren 70 kan ik via Evenses boeken?

u kunt het aanbod zien bij de bands jaren 70 pagina, ook kunt u bellen naar ons en wij kunnen u een band die past bij uw evenement aanraden

Hoe kan ik een optie plaatsen?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een optie plaatsen op bands jaren 90. Nadat u een optie geplaatst hebt, ontvangt u van ons een bevestiging per email. Een optie is gratis en twee weken geldig. Mocht er in de tussentijd een andere opdrachtgever geïnteresseerd zijn in de betreffende datum/artiest dan zullen wij altijd contact met u opnemen en heeft u meestal 48 uur de tijd om een beslissing te nemen.

Kan ik ook andere [bands](/band-huren) boeken of alleen bands jaren 70?

Bij Evenses hebben wij een ruim aaantal andere soort bands zoals een coverband, tributeband, latin band of 70s bands

Hoe kan ik weten hoe lang een band kan komen draaien en wat de bijbehorende prijzen hiervan zijn?

De prijs en duur van de optredens en acts kunnen enorm uit een lopen. Vandaar dat het aan te raden is om een offerte aan te vragen voor de desbetreffende band of andere act. U kunt via de site een vrijblijvende offerte aanvragen door de informatie betreft het feest in te vullen en op te sturen. U kunt natuurlijk ook bellen om dit te vragen of u kunt ons deze vraag via de app of chat stellen. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen aan uw wensen om deze uit te laten komen!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.