1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

27 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

1 Beoordeling

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!

€ 2100 - € 3360
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Op zoek naar een professionele band? | Boek hier bij Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band gezocht

Komt de datum van uw evenement, bedrijfsfeest of privé gelegenheid steeds dichterbij en nog steeds op zoek naar een geschikte band die bij de sfeer van u gelegenheid past? Dan kan Evenses u helpen met het boeken van de gewenste band. Bij Evenses werken wij uitsluitend met professionele bands die weten hoe ze een geweldige show moeten neerzetten.U heeft de zekerheid van een onvergetelijke avond! Ons aanbod van bands varieert van cover, Jazz, Akoestisch tot rockbands. U kunt met behulp van onze zoekmachine op onze website een keuze maken uit de verschillende bands. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Onze event specialisten en bookers staan ter aller tijden voor u klaar om u hierbij te helpen.

Akoestische band gezocht

Met een akoestische band creëer je al heel gauw een een hele fijne sfeer. Een akoestische band bestaat meestal uit 3 muzikanten, een zanger/zangeres en een muzikanten met een acoustisch instrument. Vaak word een acoustische band gezocht voor een bruiloft om te spelen tijdens de ceremonie, waar bijvoorbeeld het favoriete nummer van het bruidspaar wordt gespeeld en gezongen of bij diners als achtergrond muziek. Acoustische bands als The hits of 3 en The acoustic Trio zijn bijvoorbeeld bands die voor uw gelegenheid fantastische entertainment kunnen verzorgen.

gezocht band acoustisch.jpeg

Jazzband gezocht

Met instrumenten als de Bas, Trompet, Piano, Drums en Saxofoon neemt een Jazzband u helemaal mee in hun Jazzy sound. Organiseert u binnenkort een thema gerelateerd feest zoals The Great Gatsby of bent u bezig met de voorbereidingen van een Evenement zoals bijvoorbeeld een congress en zoekt u een band die u en uw gasten onder het genot van een diner een heerlijk relexed jazzy sound kan verzorgen? Bij Evenses hebben wij een breed aanbod aan Jazzband die zeer geschikt zijn. Neem eens een kijkje op de pagina van Jack Club Music op onze website. Deze band weet zich compleet aan te passen aan de atmosfeer en het publiek mee te nemen in hun swingende jazzy sound. Naast Jack Club Music heeft Evenses ook nog bands als The Jazz Supremes, The Charleston Five, The Jazz kings en meer!

Band gezocht Jazz.jpeg

Evenses heeft een breed aanbod aan bands van verschillende genres. Dit van Coverbands tot aan klassiek Ensembles.
U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren
    Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.
    onze boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de boekingen van bands bekend als een groots feest spektakel.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.