Boek Loïs Lane

De band Loïs Lane is al sinds 1984 actief en heeft als groep vele mooie dingen bereikt. Zij zijn nu te boeken bij Evenses! U kunt ze boeken voor uw stadsfeest, jubileum of evenement. Deze band verzorgt de meest spetterende optredens op uw bedrijfsfeest, verjaardag of festival.

Loïs Lane is al ruim dertig jaar actief in de muziekwereld. Deze Nederlandse band is opgericht door Monique Klemann, Tijn Touber en Evert Abbing. Suzanne Klemann, de zus van Monique, maakte in eerste instantie nog deel uit van de band. Zij kwam in de groep nadat de oorspronkelijke achtergrondzangeres Loïs Lane verliet. Twee jaar hierna kwam Loïs Lane in de finale van de Grote Prijs van Nederland en werd hen een platencontract aangeboden. In datzelfde jaar kwam hun debuutsingle uit, genaamd 'Break it up'.

Een jaar later heeft de band de titelsong 'Amsterdamned' opgenomen, voor de gelijknamige film. Dit was hun grote doorbraak. Hun grootste hit kwam een jaar later. Dit was 'It's the first time'. Deze stond dertien weken in de hitlijsten. Loïs Lane heeft in totaal negen albums uitgebracht, waaronder het album Precious, die voor een groot deel geproduceerd was door niemand minder dan Prince! De band heeft ook in het voorprogramma van Prince mogen optreden tijdens zijn tournee door Europa in 1990.

Loïs Lane had niet alleen de titelsong voor Amsterdamned gezongen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de titelsong van Dunya & Desi en Combat.

Loïs Lane boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest

Deze tijdloze band boeken voor uw feest of evenement? Loïs Lane kunt u boeken bij Evenses voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons voor Loïs Lane. U kunt voor meer informatie zeven dagen per week contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van Loïs Lane.