Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
DJ Miss Goodvibes
100% match

DJ Miss Goodvibes

Dé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!
DJ Miss Goodvibes is een allround DJ die u bij Evenses kunt boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of b...
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Bruiloft DJ
100% match

Bruiloft DJ

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.
Onze bruiloft DJ is geschikt voor elk soort bruiloft en maakt uw bruiloft compleet. Onze ervaren bruiloft DJ draait...
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

80's feest

boombox 80's feest.jpeg

Komt de verjaardag van één van je vrienden er binnenkort aan en denk je erover om een feestje met een retro-thema te organiseren voor de gelegenheid? Zijn jij en je partner getrouwd in de jaren tachtig, en zouden jullie het wel heel leuk vinden om voor jullie volgende trouwdag een feestje met een vleugje nostalgie te geven voor familie en vrienden? Of ben je zelf misschien gewoon een grote fan van alles wat met de 80's te maken heeft en zou je graag wat met deze hobby doen in de vorm van een feest of evenement? Ongeacht de gelegenheid en de reden voor jouw feest kan het geen kwaad om te overwegen een feestje met als thema 80's te boeken.

80's feest organiseren

Nu is het goed mogelijk dat je jezelf afvraagt wat we daarmee precies bedoelen, met het boeken van een 80's feest. Zeker als je zelf nog nooit een feest of evenement georganiseerd hebt, kan dit een beetje vaag klinken. Wanneer we het hebben over het boeken van een 80 's feest, refereren we eigenlijk aan de ondersteuning die wij, als ervaren party planner en erkend entertainment bureau, kunnen bieden aan jou, als organisator. Er kan namelijk nogal veel tegelijkertijd op je af komen wanneer je een feest gaat organiseren.

Aangezien geen enkele klant en geen enkel evenement precies hetzelfde is, kan deze hulp echter talloze verschillende vorm aannemen. Zo hebben wij al vaak samengewerkt met klanten die allemaal hele goede ideeën hadden voor het feest of evenement dat ze wilde organiseren, maar die niet echt uitkeken naar de voorbereidingen die moesten worden getroffen. In dergelijke gevallen kan alles qua voorbereidingen, van het boeken van de locatie en het regelen van een cateraar tot het neerzetten van installaties en attracties en het boeken van live muziek, aan ons worden overgelaten. Het enige wat we daarbij nodig hebben, zijn jouw input en jouw wensen. Het blijft tenslotte wel jouw feestje.

We hebben ook heel wat klanten die het voorbereiden en plannen van het feest of evenement dat ze gaan organiseren juist zien als een soort voorpret. Dat wil echter niet zeggen dat Evenses voor hen niet van toegevoegde waarde kan zijn. Er zullen namelijk altijd taken en dingen zijn die je minder graag doet of minder goed kan, of waar je simpelweg niet genoeg tijd voor hebt, en in die gevallen komen wij in the picture. Van het kiezen van een cateraar tot het contracteren van wat aanvullend personeel en van het maken van een selectie feestlocaties tot het onderhandelen met de dj, wij kunnen jou die taken uit handen nemen waar je geen tijd voor hebt of zin in hebt. Op die manier hou je zelf meer tijd over voor de taken die je niet uit handen kan of wil geven, en om zelf ook een beetje te genieten van het feest dat je op poten hebt gezet.

Boeken van een 80 's thema feest

Het boeken van een 80's thema voor jouw feest of evenement is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod qua opties in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod van opties en acts die wij al voor talloze 80 's feesten en evenementen hebben geboekt, inclusief entertainment als lichtshows of diensten als catering voor grote groepen. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte feestje met als thema de 80 's kan boeken voor de gelegenheid.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties wat betreft de 80's. Daarnaast zullen we hieronder, ter informatie en inspiratie, een kijkje nemen naar het entertainment van de 80's, ook wel het Decade of Decadence genoemd.

Entertainment in het Decade of Decadence

Zowel in het Westen als in de rest van de wereld zagen de jaren tachtig een flinke verschuiving op maatschappelijk gebied, van een meer behoudende levensstandaard waarin al duidelijk de meer extravagante invloeden van de 60 's en 70 's zichtbaar waren naar een tijdperk van hedonisme en massaconsumptie. Het is niet voor niks dat verschillende vooraanstaande economisten de “alles kan, alles mag”houding van de 80 's ook wel samenvatten in vijf woorden: “Get rich, borrow, spend, enjoy”, oftewel “Rijk worden, lenen, uitgeven, genieten”. Om die reden worden de 80's ook wel eens het Decade of Greed genoemd.

Deze algemene mindset kwam vanzelfsprekend ook naar voren in het entertainment uit die tijd. Zo werd onder andere het concept van de muziekvideo geboren in de 80 's, waardoor popmuziek een enorme transformatie doormaakte. Artiesten als Michael Jackson, Madonna, en Duran Duran, om maar enkele namen te noemen, werden onder andere door hun revolutionaire clips wereldberoemd. Op cinematisch vlak werden ook de carrières van heel wat filmsterren gelanceerd in de jaren tachtig, waaronder Nicolas Cage, Patrick Swayze, en Demi Moore. Denk maar aan cultfilms als Dirty Dancing, St. Elmo's Fire, en Footloose. Op televisie kregen series als The A-Team, The Dukes of Hazzard, en Cheers de status van megahits van de jaren tachtig.

De geschiedenis van de jaren 80

De 80's waren ook het tijdperk van de arcades en de eerste, echte videospellen. Als je de serie Stranger Things (2016) hebt gezien, dan weet je gelijk waar we het over hebben. De reden dat we ook even de videospellen erbij willen halen, is dat deze een onuitputtelijke bron van inspiratie voor feesten en evenementen met als thema de 80's vormen. Wereldberoemde games als Super Mario Bros, Pac-Man, en Tetris kwamen allemaal uit in de jaren tachtig en zijn vandaag de dag nog steeds populair in één of andere vorm.

80's thema feest.jpeg

Op een vergelijkbare manier vormt ook de zeer herkenbare mode uit de 80's een goede bron van inspiratie voor een authentiek 80's feestje. Wat is een treffend themafeest tenslotte zonder een passende dresscode? Qua haarstijlen werd de jaren tachtig gedomineerd door meer uitgesproken coupes, waaronder het permanentje, het matje, en het zogenaamde big hair, de volumineuze haarstijl die, onder andere, werd gedragen door sterren als Dolly Parton, de mannen van Mötley Crüe, en Madonna. Dat is al gelijk een perfect excuus voor je gasten om zich uit te dossen in allerlei over-the-top pruiken.

Qua trends op het gebied van kleding en accessoires werden de 80's gekenmerkt door onder meer schoudervullingen, denim jasjes, en beenwarmers, terwijl het nu wereldberoemde zonnebrillenmerk Ray-Ban in deze periode op de proppen kwam met de Aviator, mede populair gemaakt door de film Top Gun met Tom Cruise, en de Wayfarer, welke veelvuldig te zien waren in films als Risky Business en series als Miami Vice. In andere woorden, voor het samenstellen van een originele, gekke dresscode voor het feest of evenement dat je gaat organiseren zit je met het thema 80's helemaal goed.

Als je besluit om een feestje met als thema 80's te boeken, dan helpen wij jou graag met het aankleden van het evenement om er zo een vleugje echte nostalgie aan toe te voegen. Zo kunnen we een professionele tribute band zoals The Groove of Party Beats voor je boeken die een gevarieerde set list met 80's hits brengt, maar helpen we even graag met het vinden van de laatste decoratieve details om jouw feest de finishing touch te geven. Het ligt er vooral aan wat jij zelf in gedachten hebt voor de gelegenheid, want bij het boeken van een 80 's feest is jouw input leidend. Wat wij bieden, is de mogelijkheid om wat hulp te krijgen bij het werkelijkheid maken van jouw wensen en ideeën.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een 80 's feestje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor entertainment je daarvoor precies in gedachten hebt. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een 80 's thema. Niet alle opties en acts zullen namelijk even goed passen bij het soort feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar