The Dutch TOTO Tribute Band

The Dutch TOTO Tributeband speelt de bekendste TOTO hits op uw feest!

prijs op aanvraag
tribute band boeken
gitarist boeken
zangeres boeken
Dksa riT
xQyJqyGM
LWyHVIFyKs
xjunmyooQ
basgitarist boeken
tribute band boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van The Dutch TOTO Tribute Band
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

The Dutch TOTO Tribute Band

Een tributeband met een bezetting om van te smullen. Deze tributeband bestaande uit 5 topmuzikanten die stuk voor stuk vol passie en enthousiasme spelen al meer dan 30 jaar Toto wereldhits. Van de grootste hits als "Africa", "Rosanna", "Hold the line" of "Stop loving you" en "Pamela". Maar ook de geweldige ballads zoals "I'll be over you" en "I won't hold you back now". Daarnaast natuurlijk ook de insiderhits als "Georgy Porgy (live in Paris Style) " of "Home of the brave", "Only the children" en nog veel meer..

Alles wordt live gespeeld door deze 5 muzikanten. Authentiek, Expressief en Virtuoos. De Frontman Alex speelt alle Steve Lukather gitaar riffs, solo's en zingt alle hoge noten die je mag
verwachten bij Bobby Kimball en Joseph Williams, wordt ondersteund door backvocalist Donna die moeiteloos nummers van Withney Houston of Mariah Carey zingt.
Bassist Wim en Han vormen een ijzersterke ritme sectie die al jaren actief zijn in verschillende bands in de Benelux en samen een onbetaalbare drive maken, the porcaro feel. De toetsen worden bespeeld door Alice die alles aan elkaar speelt en alle sexy sounds heeft die Toto maakt van David Paich. Sound en visuele aspecten benaderen TOTO als geen ander.

Een avondje revival met de beste en grootste TOTO hits. Kleding, decor, instrumenten, versterkers en bezetting, In alles proberen ze hun performance zo dicht mogelijk bij het origineel te brengen. Garantie; tijdens een optreden van deze geweldige tributeband voel, zie, proef en beleef je TOTO! Passie beleef je met deze tributeband. TOTO was in de jaren 70, 80 en 90 hofleverancier van hits. Naast hun eigen grote hits “Africa” en “Stop Loving You” stond de band ook aan de wieg van hits van o.a. Michael Jackson, Aretha Franklin, Joe Cocker en Lionel Richie.

Bij Evenses kunt u:

Vergelijkbare acts

ABBA Coverband

ABBA Coverband

3 Beoordelingen

Deze professionele coverband brengt een waardige ode aan de Zweedse popgroep ABBA!

€ 2595 - € 4150
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.