De mooiste dag van uw leven, uw trouwdag dat moet natuurlijk bijzonder worden. Alles tot in de puntjes geregeld, zodat het onvergetelijk wordt. Wij bieden schitterende trouwkoetsen met paarden en koetsier die u graag naar uw gelegenheid rijden. Een rit naar de kerk, stadhuis of feestzaal is voor een bruid en bruidegom erg speciaal, daarom bieden wij unieke trouwkoetsen die deze rit nog specialer maken.

U heeft keuze uit verschillende soorten koetsen: o.a. Assepoester-/Cinderellakoets, Sprookjeskoets, groot en klein, in wit en roze en witte trouwkoetsen. De koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en de koetsiers en palfreniers zijn volledig in stijl gekleed. De koetsier en palfrenier zijn gekleed in koetsierkleding, als de keuze uitgaat naar beide gekleed in lakei pakken is dit ook mogelijk.

In een Assepoester-/Cinderellakoets kunnen 6 volwassenen zitten en 2 personen achter op het bankje; voor op de bok de koetsier en palfrenier; de koets is er voor groot en klein!
In een Glaslandauer kunnen 4 volwassenen zitten. Daarnaast hebben wij voor vervoer van uw daggasten Jan-pleziers en Omnibussen met plaats tot 20 volwassenen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze exclusieve service met onze paarden en koetsen, kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij zijn 7 dagen per week voor bereikbaar en staan u graag te woord. Een offerte opvragen kan ook gemakkelijk via onze website aan de rechterzijde.