< Terug naar overzicht

Trouwkoets

Net als Assepoester in een koets verschijnen op uw bruiloft, dat is mogelijk bij Evenses.
vanaf: 
645,-
5

Referenties

"Bedankt voor de onvergetelijke ervaring; Wij hebben genoten! Van de paarden, de koets, het uniform/kostuum, de rit het maakte het totale plaatje compleet. Het vervoer van ons huis naar het stadhuis en terug was een verrassing voor onze gasten en iedereen vond het geweldig; de kinderen vonden de rit met de koets zelfs het leukste van de hele dag!"
Lena en Mark
5
" Langs deze weg willen wij jullie nog bedanken voor jullie inzet. Mede dankzij jullie perfect onderhouden spullen en zeer flexibele service is ons evenement onvergetelijk geworden."
Lieke Braaf
5
"Wat een schitterende koets was het en wat een mooie ervaring. Ik heb een super bruiloft gehad en dat begon zeer zeker bij mijn opkomst in de koets. "
Sanne Werkman
5

Trouwkoets

De mooiste dag van uw leven, uw trouwdag dat moet natuurlijk bijzonder worden. Alles tot in de puntjes geregeld, zodat het onvergetelijk wordt. Wij bieden schitterende trouwkoetsen met paarden en koetsier die u graag naar uw gelegenheid rijden. Een rit naar de kerk, stadhuis of feestzaal is voor een bruid en bruidegom erg speciaal, daarom bieden wij unieke trouwkoetsen die deze rit nog specialer maken. U heeft keuze uit verschillende soorten koetsen: o.a. Assepoester-/Cinderellakoets, Sprookjeskoets, groot en klein, in wit en roze en witte trouwkoetsen. De koetsen worden getrokken door prachtige Friese paarden en de koetsiers en palfreniers zijn volledig in stijl gekleed. De koetsier en palfrenier zijn gekleed in koestierkleding, als de keuze uitgaat naar beide gekleed in lakeipakken is dit ook mogelijk.

In een Assepoester-/Cinderellakoets kunnen 6 volwassenen zitten en 2 personen achter op het bankje; voor op de bok de koetsier en palfrenier; de koets is er voor groot en klein!
In een Glaslandauer kunnen 4 volwassenen zitten. Daarnaast hebben wij voor vervoer van uw daggasten Jan-pleziers en Omnibussen met plaats tot 20 volwassenen.
 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze exclusieve service met onze paarden en koetsen, kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij zijn 7 dagen per week voor bereikbaar en staan u graag te woord. Een offerte opvragen kan ook gemakkelijk via onze website aan de rechterzijde. 

 

Suggesties voor bij deze act

Zingende trouwambtenaar boeken bruiloft

Ms. Jane | Zingende Ceremonie spreker

Typetje

Ms. Jane | Zingende Ceremonie spreker

TypetjeMs. Jane maakt van iedere huwelijksceremonie een prachtig, feestelijk geheel. 495,-Lees meer
fotograaf boeken bruiloft main 0

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, Videograaf

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, VideograafDyon maakt prachtige foto's van uw bruiloft en trouwdag zodat u deze dag echt niet meer vergeet895,-Lees meer
wedding nanny huren bruiloft

The Wedding Nanny

The Wedding Nanny

Een zorgeloze dag tijdens uw bruiloft en plezier voor alle kids met onze gescreende oppassers245,-Lees meer
pianist boeken ceremonie 0

The Piano Man

Instrumentaal, Pianist

The Piano Man

Instrumentaal, PianistEen professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt. 495,-Lees meer