De mooiste dag van uw leven, uw trouwdag dat moet natuurlijk bijzonder worden

Alles tot in de puntjes geregeld, zodat het onvergetelijk wordt. Wij bieden schitterende trouwkoetsen met paarden en koetsier die u graag naar uw gelegenheid rijden. Een rit naar de kerk, stadhuis of feestzaal in een trouwkoets is voor een bruid en bruidegom erg speciaal, daarom bieden wij unieke trouwkoetsen die deze rit nog specialer maken.

U heeft keuze uit verschillende soorten trouwkoetsen: o.a. Assepoester-/Cinderellakoets, Sprookjeskoets, groot en klein, in wit en roze en witte trouwkoetsen. Deze trouwkoets wordt getrokken door prachtige Friese paarden en de koetsiers en palfreniers zijn volledig in stijl gekleed. De koetsier en palfrenier zijn gekleed in koetsierkleding, als de keuze uitgaat naar beide gekleed in lakei pakken is dit ook mogelijk.

In een Assepoester-/Cinderella trouwkoets kunnen 6 volwassenen zitten en 2 personen achter op het bankje; voor op de bok de koetsier en palfrenier; de koets is er voor groot en klein!
In een Glaslandauer trouwkoets kunnen 4 volwassenen zitten. Daarnaast hebben wij voor vervoer van uw daggasten Jan-pleziers en Omnibussen met plaats tot 20 volwassenen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze exclusieve service voor een trouwkoets met onze paarden, kunt u ons altijd mailen of bellen. Wij zijn 7 dagen per week voor bereikbaar en staan u graag te woord. Een offerte opvragen voor een trouwkoets huren kan ook gemakkelijk via onze website aan de rechterzijde.