Zangeres S.E.M. is uw missende puzzelstukje tijdens uw ceremonie. Deze vrolijke noot zingt met volle overgave en passie. Volgens S.E.M. gaat het bij muziek om de beleving en het gevoel wat je erbij krijgt. En daar is zij nou nét zo goed in, de juiste snaar weten te raken met haar prachtige warme en heldere stem. Kippenvel gegarandeerd. Dus nu maar zorgen dat je make-up niet uitloopt!

Met een breed repertoire is er voor ieder wat wils. Staat uw favoriete nummer er niet tussen, dan studeert zij dit nummer graag voor u in! Tevens is het mogelijk om haar te boeken in combinatie met een pianist.

Deze sympathieke zangeres brengt een volle rugzak aan ervaring mee, ze staat wekelijks op de bühne. Zodoende gaat u onbezorgd achterover zitten en genieten van uw ceremonie, borrel of feest! Zangeres S.E.M. verzorgt optredens vanaf 30 minuten, maar is ook te boeken voor gelegenheden met een maximum duur van 3 uur.

Wilt u zangeres S.E.M boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw gelegenheid. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.