1 filter
Sorteer op: Relevantie
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

2 Beoordelingen

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!

€ 600 - € 1320
Mister Magic
100% match

Mister Magic

4 Beoordelingen

Indrukwekkende goocheltrucs voor iedere gelegenheid!

€ 695 - € 1530
Hans Klok boeken
100% match

Hans Klok boeken

De legendarische Hans Klok kunt u nu boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Nederlandse illusionist boeken? Bekijk hier de mogelijkheden
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse Illusionist

Een van de bekendste Nederlandse illusionisten is Hans Klok. Hij is op jonge leeftijd al begonnen als goochelaar en is in zijn jonge jaren al snel verder gegroeid van een bekende goochelaar tot een beroemde illusionist. Ook heeft hij veel theatrale ervaringen opgedaan en heeft met veel bekende mensen uit deze werelden samengewerkt voor zijn eigen ontwikkeling en zo ook voor het publiek wat steeds groter groeide voor hem. In 2009 heeft onze Nederlandse illusionist Dave regelmatig contact gehad met Hans Klok. Hans Klok heeft goochelaar Dave op weg geholpen in zijn carrière en in ruil hiervoor heeft Dave uiteraard ook een paar nieuwere goochel trucs geleerd aan Hans Klok.

Net als Nederlandse illusionist Dave is goochelaar Brecht ook een goed geboekte Nederlandse illusionist. Naast dat Brecht een goochelaar is, is hij ook een mentalist van beroep. Veel goochelaars weten dan ook deze kunsten goed te combineren. De ene goochelaar blinkt echter meer uit in het goochelen en de andere meer in het mentalisme terwijl weer andere Nederlandse illusionisten juist een hele show met goede acteerkunsten en humor weten neer te zetten. Een goed voorbeeld van Nederlandse illusionisten, die een echte act er omheen maken wat enorm goed past bij de doelgroep voor kinderen, zijn Bertus en Jaapie. Net als Bertus en Jaapie weet goochelaar Whatson overal een show van te maken. Zijn repertoire en ervaring lopen enorm uiteen en hij weet letterlijk iedere gelegenheid op te fleuren en een wending te geven aan de sfeer, op wat voor een plek hij ook is.

Nederlandse illusionist foto.jpg

Nederlandse illusionist Huren

Er zijn een aantal verschillende acts die u kunt inhuren als u een Nederlandse illusionist wilt boeken voor uw event of gelegenheid. Veel goochelaars hebben echter een aanbod van verschillende soorten shows. Zo kunt u vaak kiezen of u een Nederlandse illusionist wilt laten komen om te tafel goochelen, beurs goochelen, te goochelen op maat, het ontvangen van gasten en om podiumshows te verzorgen.

Iedere act brengt een eigen sfeer met zich mee. Zo heeft een goochelaar bij het tafel goochelen op een hele andere manier direct contact met de toeschouwers dan dat een illusionist of mentalist op het podium heeft en dus ook het acteren heel anders brengt. Zij weten natuurlijk precies wat voor een trucs het beste uitpakken wanneer ze naast iemand staan bij wie ze wellicht de goocheltruc uithalen. Deze trucs zullen anders zijn dan de spectaculaire illusies die de goochelaars maken op het podium. De acts zullen verschillen en over het algemeen is het podium goochelen meer een voorstelling dan een goochelaar die bij iemand persoonlijk goocheltrucjes doet. Dit verschilt overigens wel per illusionist, wij kunnen dus met uw wensen de juiste goochelaar voor u vinden. Het leuke aan al deze opties is dat er altijd wel plek is voor een goochelaar om de kunsten te kunnen laten zien.

Wilt u een goochelaar huren dan zit u hier helemaal goed. Zeker als u een Belgische of Nederlandse illusionist zoekt voor in een van deze landen. Ons aanbod blijft namelijk groeien met kwalitatief sterke Belgische en Nederlandse goochelaars. De kinderen zien de acts als magie en de volwassenen als magische trucjes. Hoe dan ook zal een goochelaar altijd een impressie met een glimlach op je gezicht achterlaten bij zijn publiek, en dat moet je ook maar tevoorschijn kunnen toveren bij iedereen!

Wilt u een Nederlandse illusionist voor uw evenement, bruiloft of feest? U kunt een Nederlandse illusionist via Evenses boeken voor uw gelegenheid. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via de mail of chat.

Nederlandse Illusionist

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.