Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Goochelaar Brecht
100% match

Goochelaar Brecht

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag
Goochelaar Brecht is een goochelaar en mentalist die een magische show verzorgt voor u en uw gasten...
Lees meer

4,8 (41 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Maak kennis met Mr Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft opgetreden voor publiek van alle lee...
Lees meer

5 (30 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Mister Magic
100% match

Mister Magic

Indrukwekkende goocheltrucs voor iedere gelegenheid!
Van tafelgoochelen tot een complete goochelshow, jong en oud genieten altijd van de indrukwekkende goocheltrucs van goochelaar Mister Mag...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Gastheer - Goochelaar Whatson
100% match

Gastheer - Goochelaar Whatson

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.
Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij g...
Lees meer

4,7 (25 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse Illusionist

Een van de bekendste Nederlandse illusionisten is Hans Klok. Hij is op jonge leeftijd al begonnen als goochelaar en is in zijn jonge jaren al snel verder gegroeid van een bekende goochelaar tot een beroemde illusionist. Ook heeft hij veel theatrale ervaringen opgedaan en heeft met veel bekende mensen uit deze werelden samengewerkt voor zijn eigen ontwikkeling en zo ook voor het publiek wat steeds groter groeide voor hem. In 2009 heeft onze Nederlandse illusionist Dave regelmatig contact gehad met Hans Klok. Hans Klok heeft goochelaar Dave op weg geholpen in zijn carrière en in ruil hiervoor heeft Dave uiteraard ook een paar nieuwere goochel trucs geleerd aan Hans Klok.

Net als Nederlandse illusionist Dave is goochelaar Brecht ook een goed geboekte Nederlandse illusionist. Naast dat Brecht een goochelaar is, is hij ook een mentalist van beroep. Veel goochelaars weten dan ook deze kunsten goed te combineren. De ene goochelaar blinkt echter meer uit in het goochelen en de andere meer in het mentalisme terwijl weer andere Nederlandse illusionisten juist een hele show met goede acteerkunsten en humor weten neer te zetten. Een goed voorbeeld van Nederlandse illusionisten, die een echte act er omheen maken wat enorm goed past bij de doelgroep voor kinderen, zijn Bertus en Jaapie. Net als Bertus en Jaapie weet goochelaar Whatson overal een show van te maken. Zijn repertoire en ervaring lopen enorm uiteen en hij weet letterlijk iedere gelegenheid op te fleuren en een wending te geven aan de sfeer, op wat voor een plek hij ook is.

Nederlandse illusionist foto.jpg

Nederlandse illusionist Huren

Er zijn een aantal verschillende acts die u kunt inhuren als u een Nederlandse illusionist wilt boeken voor uw event of gelegenheid. Veel goochelaars hebben echter een aanbod van verschillende soorten shows. Zo kunt u vaak kiezen of u een Nederlandse illusionist wilt laten komen om te tafel goochelen, beurs goochelen, te goochelen op maat, het ontvangen van gasten en om podiumshows te verzorgen.

Iedere act brengt een eigen sfeer met zich mee. Zo heeft een goochelaar bij het tafel goochelen op een hele andere manier direct contact met de toeschouwers dan dat een illusionist of mentalist op het podium heeft en dus ook het acteren heel anders brengt. Zij weten natuurlijk precies wat voor een trucs het beste uitpakken wanneer ze naast iemand staan bij wie ze wellicht de goocheltruc uithalen. Deze trucs zullen anders zijn dan de spectaculaire illusies die de goochelaars maken op het podium. De acts zullen verschillen en over het algemeen is het podium goochelen meer een voorstelling dan een goochelaar die bij iemand persoonlijk goocheltrucjes doet. Dit verschilt overigens wel per illusionist, wij kunnen dus met uw wensen de juiste goochelaar voor u vinden. Het leuke aan al deze opties is dat er altijd wel plek is voor een goochelaar om de kunsten te kunnen laten zien.

Wilt u een goochelaar huren dan zit u hier helemaal goed. Zeker als u een Belgische of Nederlandse illusionist zoekt voor in een van deze landen. Ons aanbod blijft namelijk groeien met kwalitatief sterke Belgische en Nederlandse goochelaars. De kinderen zien de acts als magie en de volwassenen als magische trucjes. Hoe dan ook zal een goochelaar altijd een impressie met een glimlach op je gezicht achterlaten bij zijn publiek, en dat moet je ook maar tevoorschijn kunnen toveren bij iedereen!

Wilt u een Nederlandse illusionist voor uw evenement, bruiloft of feest? U kunt een Nederlandse illusionist via Evenses boeken voor uw gelegenheid. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via de mail of chat.

Nederlandse IllusionistWat te verwachten van een goochelaar?

Een goochelaar kan uw evenement naar een hoger niveau tillen met indrukwekkende trucs en interactieve acts. Ze kunnen rondlopen en trucs uitvoeren voor individuen of groepen, of ze kunnen een podiumshow uitvoeren voor een groter publiek.

Wat voor soort trucs voert een goochelaar uit?

Goochelaars voeren verschillende soorten trucs uit, waaronder kaarttrucs, illusies, mentalisme en close-up magie. Ze kunnen ook voorwerpen laten verdwijnen, verschijnen of transformeren, en sommige goochelaars combineren hun optredens met comedy of verhalen om hun trucs te versterken.

Moet er rekening gehouden worden met het publiek?

Ja, het is belangrijk om rekening te houden met het publiek bij het boeken van een goochelaar. Sommige acts en trucs zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen of bepaalde leeftijdsgroepen, dus het is belangrijk om dit van tevoren te bespreken met de goochelaar en eventueel passende maatregelen te nemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar