Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Goochelaar Brecht
100% match

Goochelaar Brecht

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag
Goochelaar Brecht is een goochelaar en mentalist die een magische show verzorgt voor u en uw gasten...
Lees meer

4,8 (41 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Maak kennis met Mr Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft opgetreden voor publiek van alle lee...
Lees meer

5 (30 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Mister Magic
100% match

Mister Magic

Indrukwekkende goocheltrucs voor iedere gelegenheid!
Van tafelgoochelen tot een complete goochelshow, jong en oud genieten altijd van de indrukwekkende goocheltrucs van goochelaar Mister Mag...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Gastheer - Goochelaar Whatson
100% match

Gastheer - Goochelaar Whatson

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.
Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij g...
Lees meer

4,7 (25 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Goochelaar Kinderfeestje

Goochelen is al een enorm oud beroep. De manier waarop goochelaars in deze tijd te werk gaan is rond de achttiende eeuw ontstaan. De reden waarom het nog steeds bij zowel jong als oud een geliefde activiteit is om te doen, is omdat het voor veel mensen net magie is, zo goed zijn sommige goochelaars of mentalisten. Goochelen is voor veel mensen een makkelijke opvulling voor op de avond omdat het er voor zorgt dat conversaties op gang gebracht worden doordat iedereen de hele avond vermaakt wordt met goocheltrucs en er dus de hele avond leven in de brouwerij blijft. Goochelshows zijn ook enorm geliefd omdat negen van de tien keer het publiek in een deuk ligt van het lachen of perplex staat van de trucs van de mentalist of goochelaar.

Goochelaars Kinderfeestje

Op de dag van vandaag worden er vaker goochelaars voor kinderfeestjes of evenementen van alle tijden i.p.v. enkel voor ouderen. De hele markt is zich daar aan gaan aanpassen. Om deze reden hebben bijna alle goochelaars die bij Evenses zitten of een speciale kindershow of richten hun hele act op kinderen voor bijvoorbeeld een goochelaars kinderfeestje. Waardoor komt het dan dat een goochelaars kinderfeestje zo geliefd is? De reden hiervan is dat op een kinderfeestje goochelen voor kinderen een hele happening is en de ouder dus er voor kan kiezen om het hele kinderfeestje hier omheen te organiseren of dit wellicht met de goochelaar zelf (of in dit geval met Evenses) te organiseren, een echt goochelaars kinderfeestje! Het is echter ook mogelijk om de goochelaar als extra te boeken op een kinderfeestje.

Goochelen kinderfeestje Goochelaars kinderfeestje boeken

Goochelen kinderfeestje

Bij Evenses zit een breed scala aan goochelaars en mentalisten. Wij begrijpen dat het dan wellicht moeilijk is om er een uit te zoeken en dat u niet zo 1 2 3 aan de foto’s kunt zien welke goochelaar geschikt is voor het op een kinderfeestje goochelen. Daarom staan hier onder enkele voorbeelden van goochelaars die gespecialiseerd zijn in het voor kinderfeestjes goochelen of voor families/jong en oud.

• De Jongleershow XL heeft verschillende shows die te boeken zijn. Shows die gepast zijn voor kinderen zijn zijn Solo show, het meespeel circus en het circus meerfout. Het circus meerfout bestaat uit meerdere artiesten waaronder ook twee clowns en een goochelaar. Het meespeel circus kan ook goed samen met het circus meefout geboekt worden!
• Bertus & Jaapie zullen tijdens hun optreden allerlei grappen en grollen uithalen, verder zal de nodige hoeveelheid magie en muziek een grote rol spelen. In de show krijgen de broertjes te maken met een onverwacht belletje. En dat net terwijl zij bezig waren met het organiseren van een heel groots feest.. Kan het feest nu nog wel doorgaan..? Bert & Jaapie hebben ook voor sinterklaas eventueel een aparte show die te boeken is met een sinterklaasverhaal verwerkt in hun show.
• Goochelaar Whatson is een host die goochelt, behendig is in mentalisme en ballonfiguren kan maken! Hij is enorm veelzijdig en staat open voor nieuwe ideeën voor zijn acts. Op een kinderfeestje goochelen is iets waar hij zijn hand niet voor omdraait.

Goochelaars kinderfeestje boeken

Soms kan het heel fijn zijn om een (kinder)feest organiseren samen met een evenement planner voor kinderfeestjes te doen zodat u er zeker van kunt zijn dat het allemaal precies loopt zoals u in gedachten heeft en de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Als het u leuk lijkt om meerdere acts voor het kinderfeestje te boeken, maar wel verschillende acts, zijn hier nog een paar voorbeelden van acts die u kunt boeken via Evenses. Bij Evenses kunt u onder andere:
Goochelaars kinderfeestje boeken
Buikspreker boeken
Vuurshow boeken
• Polaroid fotografe inhuren
Feestartikelen huren
Food truck huren
Food huren huren

Als u zelf nog ideeën heeft en u weet niet zeker of wij dat aanbieden dan kunt u ons altijd een berichtje sturen of even bellen. Wij zullen ons best doen dit voor u te regelen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen aan de perfecte invulling voor uw evenement, feest of andere gelegenheid!
Wij garanderen u op een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.Wat te verwachten van een goochelaar?

Een goochelaar kan uw evenement naar een hoger niveau tillen met indrukwekkende trucs en interactieve acts. Ze kunnen rondlopen en trucs uitvoeren voor individuen of groepen, of ze kunnen een podiumshow uitvoeren voor een groter publiek.

Wat voor soort trucs voert een goochelaar uit?

Goochelaars voeren verschillende soorten trucs uit, waaronder kaarttrucs, illusies, mentalisme en close-up magie. Ze kunnen ook voorwerpen laten verdwijnen, verschijnen of transformeren, en sommige goochelaars combineren hun optredens met comedy of verhalen om hun trucs te versterken.

Moet er rekening gehouden worden met het publiek?

Ja, het is belangrijk om rekening te houden met het publiek bij het boeken van een goochelaar. Sommige acts en trucs zijn mogelijk niet geschikt voor kinderen of bepaalde leeftijdsgroepen, dus het is belangrijk om dit van tevoren te bespreken met de goochelaar en eventueel passende maatregelen te nemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar