Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Mr Mysterious Ervaar de magie van Mr. Mysterious Maak kennis met Mr. Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de bra...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 600 - € 1320
Mister Magic
100% match

Mister Magic

Indrukwekkende goocheltrucs voor iedere gelegenheid!
Van tafelgoochelen tot een complete goochelshow, jong en oud genieten altijd van de indrukwekkende goocheltrucs van goochelaar Mister Mag...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Gastheer - Goochelaar Whatson
100% match

Gastheer - Goochelaar Whatson

Deze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.
Gastheer Whatson is een vriendelijk, doch excentriek man. Zijn positieve mensenkennis deelt hij g...
Lees meer

4,7 (24 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Hans Klok boeken
100% match

Hans Klok boeken

De legendarische Hans Klok kunt u nu boeken bij Evenses!
Biografie Hans Klok Hans Klok kreeg voor zijn tiende verjaardag een goocheldoos. Hiermee trad hij op bij verjaardagsfeestjes van vri...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Goochelaar Kinderfeestje

Goochelen is al een enorm oud beroep. De manier waarop goochelaars in deze tijd te werk gaan is rond de achttiende eeuw ontstaan. De reden waarom het nog steeds bij zowel jong als oud een geliefde activiteit is om te doen, is omdat het voor veel mensen net magie is, zo goed zijn sommige goochelaars of mentalisten. Goochelen is voor veel mensen een makkelijke opvulling voor op de avond omdat het er voor zorgt dat conversaties op gang gebracht worden doordat iedereen de hele avond vermaakt wordt met goocheltrucs en er dus de hele avond leven in de brouwerij blijft. Goochelshows zijn ook enorm geliefd omdat negen van de tien keer het publiek in een deuk ligt van het lachen of perplex staat van de trucs van de mentalist of goochelaar.

Goochelaars Kinderfeestje

Op de dag van vandaag worden er vaker goochelaars voor kinderfeestjes of evenementen van alle tijden i.p.v. enkel voor ouderen. De hele markt is zich daar aan gaan aanpassen. Om deze reden hebben bijna alle goochelaars die bij Evenses zitten of een speciale kindershow of richten hun hele act op kinderen voor bijvoorbeeld een goochelaars kinderfeestje. Waardoor komt het dan dat een goochelaars kinderfeestje zo geliefd is? De reden hiervan is dat op een kinderfeestje goochelen voor kinderen een hele happening is en de ouder dus er voor kan kiezen om het hele kinderfeestje hier omheen te organiseren of dit wellicht met de goochelaar zelf (of in dit geval met Evenses) te organiseren, een echt goochelaars kinderfeestje! Het is echter ook mogelijk om de goochelaar als extra te boeken op een kinderfeestje.

Goochelen kinderfeestje Goochelaars kinderfeestje boeken

Goochelen kinderfeestje

Bij Evenses zit een breed scala aan goochelaars en mentalisten. Wij begrijpen dat het dan wellicht moeilijk is om er een uit te zoeken en dat u niet zo 1 2 3 aan de foto’s kunt zien welke goochelaar geschikt is voor het op een kinderfeestje goochelen. Daarom staan hier onder enkele voorbeelden van goochelaars die gespecialiseerd zijn in het voor kinderfeestjes goochelen of voor families/jong en oud.

• De Jongleershow XL heeft verschillende shows die te boeken zijn. Shows die gepast zijn voor kinderen zijn zijn Solo show, het meespeel circus en het circus meerfout. Het circus meerfout bestaat uit meerdere artiesten waaronder ook twee clowns en een goochelaar. Het meespeel circus kan ook goed samen met het circus meefout geboekt worden!
• Bertus & Jaapie zullen tijdens hun optreden allerlei grappen en grollen uithalen, verder zal de nodige hoeveelheid magie en muziek een grote rol spelen. In de show krijgen de broertjes te maken met een onverwacht belletje. En dat net terwijl zij bezig waren met het organiseren van een heel groots feest.. Kan het feest nu nog wel doorgaan..? Bert & Jaapie hebben ook voor sinterklaas eventueel een aparte show die te boeken is met een sinterklaasverhaal verwerkt in hun show.
• Goochelaar Whatson is een host die goochelt, behendig is in mentalisme en ballonfiguren kan maken! Hij is enorm veelzijdig en staat open voor nieuwe ideeën voor zijn acts. Op een kinderfeestje goochelen is iets waar hij zijn hand niet voor omdraait.

Goochelaars kinderfeestje boeken

Soms kan het heel fijn zijn om een (kinder)feest organiseren samen met een evenement planner voor kinderfeestjes te doen zodat u er zeker van kunt zijn dat het allemaal precies loopt zoals u in gedachten heeft en de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Als het u leuk lijkt om meerdere acts voor het kinderfeestje te boeken, maar wel verschillende acts, zijn hier nog een paar voorbeelden van acts die u kunt boeken via Evenses. Bij Evenses kunt u onder andere:
Goochelaars kinderfeestje boeken
Buikspreker boeken
Vuurshow boeken
• Polaroid fotografe inhuren
Feestartikelen huren
Food truck huren
Food huren huren

Als u zelf nog ideeën heeft en u weet niet zeker of wij dat aanbieden dan kunt u ons altijd een berichtje sturen of even bellen. Wij zullen ons best doen dit voor u te regelen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen aan de perfecte invulling voor uw evenement, feest of andere gelegenheid!
Wij garanderen u op een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar