Altijd een echte pantomime voorstelling willen mee maken? U kunt nu bij Evenses voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of feest een mimespeler boeken! Mimespeler Valentino boekt u voor uw evenement, kinderfeest of bruiloft.

 

Deze mimespeler is een acteur, regisseur, scriptschrijver, komiek en theaterdocent. Een echte gespecialiseerde in het vak dus! Als acteur heeft hij in een aantal theatergroepen gewerkt en in vele voorstellingen gespeeld in het binnen- en buitenland. Verder heeft hij als regisseur avondvoorstellingen, kinder-, straat- en open lucht theatervoorstellingen gemaakt. Daarnaast geeft deze professional workshops en les in komedie en mime. Hij is al jaren actief als professionele mimespeler. Valentino is ook actief als acteur die humoristische speeches geeft, zo wordt hij veel gevraagd als presentator en ceremoniemeester. Ook maakt hij animaties en op maat gemaakte acts. Hiervoor is Valentino ook te boeken bij Evenses!

 

Bent u nu helemaal enthousiast over Mimespeler Valentino? Dat is mooi, want hij is te boeken voor uw al uw evenementen, zoals verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ceremonie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor mimespeler Valentino. Voor meer informatie kunt u ons zeven dagen per week telefonisch en per mail bereiken. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van mimespeler Valentino.