Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.
Party Collective biografie Partyband 'Party Collective' is dé coverband die met hun ongelooflij...
Lees meer

4,8 (27 Beoordelingen)
€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!
Bent u op zoek naar een coverband voor u feest? Een bruisende show, met veel energie is waar deze 6 koppi...
Lees meer

5 (1 Beoordeling)
€ 2100 - € 3865
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Jack Club Music boeken Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u een relaxed achtergrondgeluid? Dan relaxen ze mee. Wilt u bekende klan...
Lees meer

5 (5 Beoordelingen)
€ 1495 - € 3995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Belgische bands

Belgie

Belgie staat bekend om hun Vlaamse friet, chcolade en hun wafels. Ook staat het land bekend om de origine va de saxofoon, de smurfen en Manneke Pis.

Het is moeilijk om over een Belgische cultuur te praten. Het feit dat België natuurlijk bestaat uit tweetalige delen betekent ook dat er aanzienlijke verschillen zijn tussen de culturen van Vlaanderen en Wallonië. De delen in Vlaanderen en Wallonië zijn los van elkaar georganiseerd. Als je naar de twee delen in België kijkt, vraag je je af of er een Belgische cultuur is. De leefomgeving, mode, muziek, eten, onderwijs etc. aan weerszijden van de taalgrens zijn uiteraard verschillend.

Er zijn echter veel overeenkomsten tussen Belgen uit twee kanten van het land. Sterker nog, ze zijn trots op hun cultureel erfgoed. België is een echt bierland en heel België is trots op zijn rijke collectie traditioneel bier.

Daarnaast zijn Belgen ook erg trots op de prachtheid van hun steden, die, zoals veel steden in Nederland en Frankrijk, een lange en rijke geschiedenis hebben. Daarnaast staan ​​ze bekend om hun bourgondische levensstijl. Een ander aspect van de Belgische cultuur is hun liefde voor stripboeken.

Belgische bands

Naast het eten en de andere Belgische attracties waar Belgie om bekend staat, staan ze ook bekend om hun Belgische zangeres en Belgische zangers. Bekende Belgische zangers zijn Jacques Brel, Stromae en Gotye. Bekende Belgische zangeres voorbeelden zijn bijvoorbeeld K3, Belle Perez en Mieke.

Naast Belgische zangers en zangeressen, heeft Belgie ook een variate aan Belgische bands. Bekende Belgische bands zijn bijvoorbeeld Oscar and the wolf, Lasgo en Soulsister. Belgische bands werden na de jaren 50 meer te zien. Na de periode van Big Bands,w erden muziekgroepen en daardoor ook Belgische bands populairder en kregen ze meer naamsbekendheid. Dit kwam ook door de verschijning van de televisie waar Belgische bands op te zien waren.

In de jaren 70, werden Belgische bands al helemaal groot. De Belgische band Chakachas scoorde een wereldhit met Jungle Fever. In 1974 werd voor het eerst het muziekfestival Torhout-Werchter georganiseerd, dat zou uitgroeien tot het grootste rockfestival in België. Bands als U2, R.E.M., Nick Cave and the Bad Seeds en Metallica traden hier verscheidene keren op, maar het podium biedt ook plaats voor Belgische bands and artiesten. In Engeland ontstond tijdens de jaren 70 de punkbeweging. Deze nieuwe stijl kende ook in België bijval, met o.a. Belgische bands zoals The Kids en Red Zebra.

Omdat Nederpop duide naar Nederlandse popgroepen en artiesten, weren Belgische bands of popgroepen ook wel Belpop genoemd. Vaak was het geluid van Belpopgroepen of Belgische bands zwaar beïnvloed door dat van internationale artiesten en bands.

Belgische bands boeken

U geeft een feest en wilt een Belgische band boeken die alle nummers uit de top 100 kunt zingen en spelen? Dan kunt u een Belgische bands boeken bij Evenses! Boek Belgische bands bij Evenses.

Wilt u Belgische bands boeken voor uw feest? Belgische bands boeken voor een bedrijfsfeest? Belgische bands boeken voor bij een festival of Belgische bands boeken als een act bij een gelegenheid. Boek Belgische bands bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Belgische band boekingen zijn altijd een groot succes en de Belgische bands boekingen zorgen altijd voor een groots feest spektakel.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar