1 filter
Sorteer op: Relevantie
Sushi Meisje
100% match

Sushi Meisje

Sushi Meisje is een origineel verrassingseffect op uw evenement

€ 495 - € 1300
Borrel Meisje
100% match

Borrel Meisje

Een borrel meisje boeken voor een speciale avond

€ 445 - € 1300
Foodtrucks
100% match

Foodtrucks

Diverse foodtrucks met allerlei heerlijke consumpties.

€ 695 - € 1530
Cocktailbar huren
100% match

Cocktailbar huren

3 Beoordelingen

Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.

€ 845 - € 1605
Barista huren? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Barista huren

Barista

Barista 1.jpeg

Baristas zijn experts is het maken van koffie en beschikken ook over veel kennis over de producten die zij aanbieden. Kunst maken van koffie, een barista kan het. De koffie bereiden, decoreren en serveren. Het woord barista komt uit Italië. Hier wordt het woord gebruikt voor een barman/vrouw. Naast alcoholische dranken worden non alcoholische dranken geserveerd. Toen de rest van de wereld bekend werd met het woord is het blijven hangen, in de Engelstalige landen werd het een koffiespecialist. Vroeger werden er al mensen ingezet voor het maken van de beste koffie, dit is tot de dag van vandaag nog hetzelfde.

Barista koffiemachine

Barista 2.jpeg

De koffiemachine is het terrein van de barista. Om deze machine onder de knie te krijgen zijn er speciale barista opleidingen. Hier wordt geleerd hoe je een uitstekende espresso moet maken, hoe melk wordt opgestoomd en hoe je daarmee latte kunst kan maken. Daarnaast wordt geleerd hoe slow coffee gemaakt wordt. Bij slow coffee loopt het water langzamer door het filter dan bij een regulier filter. Het is belangrijk dat bij een barista huren, die in de koffiebar alles kan maken naar wens van de klant.

Koffiesoorten

Er zijn verschillende soorten espresso's die gemaakt kunnen worden door een barista. Espresso shot, ristretto, dubbele espresso, en espresso machhiato. De espresso machhiato is een espresso shot met een wolkje melkschuim. Hierdoor blijft de intensiviteit van de espresso met de zachte smaak van de melk. Naast espresso soorten kan er ook veel met melk gemaakt worden. De bekendste is de cappuccino. Je hebt ook nog de caffe latte en de flat white. Hier houden de koffiesoorten nog niet op... Koffie kan ook koud gedronken worden. Affogato, ice coffee, ice cappuccino en ice latte worden koud gedronken. De smaak is anders omdat het wordt geserveerd met ijs. Ook kunnen er koffie's met alcohol geschonken worden als daar interesse voor is.

Barista huren

Om een zo goed mogelijke koffie te drinken kan er bij Evenses een barista ingehuurd worden voor een evenement, feest, festival of bruiloft. Door middel van een mobiele koffiebar kan de barista op locatie komen en daar de koffiemachine installeren. Veel bedrijven hebben hier al een goede machine voor.
Het voordeel van een barista boeken is de expertise op het gebied van koffie. Naast veel kennis over de verschillende producten die worden aangeboden wordt er kunst van gemaakt. Het is bijna zonde om op te drinken maar door de smaakexplosie is het de moeite waard. Bij Evenses kunt u uw wensen aangeven en een barista huren.

Bij Evenses kunt u:

Barista 3.jpeg

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.