Dé band voor uw trouwerij, feest en diner! Zowel jazzy achtergrond muziek als dansbare pop covermuziek wordt door deze band gespeeld. Deze unieke band weet met hun jarenlange ervaring weet wat uw feest, bruiloft, trouwerij of evenement nodig heeft; soms wat subtiele jazz muziek op de achtergrond, maar mogelijk later meer dansbare en herkenbare pop muziek. Drinks on Us kan het allemaal en kan dus, ongeacht de sfeer op uw feest, hier op inspelen.

De vier muzikanten van Drinks on Us zijn allen conservatorium-geschoold in de jazz muziek maar hebben zich altijd opengesteld voor andere muziekstijlen zoals pop, soul, blues en de muziek van nu. Door deze diversiteit aan muziekstijlen is Drinks on Us in staat heerlijk rustige of swingende achtergrond muziek te spelen, om vervolgens op te bouwen naar herkenbare en dansbare pop nummers! Deze veelzijdigheid onderscheidt Drinks on Us van andere bands. Het is geen dertien in een dozijn coverband en behoudt altijd haar stijlvolle jazzy uitstraling. Zo kunnen uw gasten rustig borrelen en kunnen zij naarmate de avond vordert eventueel ook een dansje wagen.

Bruiloften, trouwceremonies en recepties: Voor bruiloften is er de extra mogelijkheid om de zangeres en pianist de ceremonie muzikaal te laten omlijsten, om eventueel bij de erop volgende receptie of feest de drummer en contrabassist aan te laten sluiten. Deze band is flexibel in haar bezetting en dit kan naar gelang uw wensen worden aangepast. We overleggen graag met u over uw speciale verzoeknummers, of kunnen zelf goede muziek voorstellen die we in de loop van de jaren hebben leren kennen als unieke en mooie bruiloftsnummers! We zijn er trots op dat ook trouwambtenaren deze band blijven aanraden. Wilt u deze band boeken voor uw trouwerij of feest? Drinks on Us kunt u inhuren voor uw diner, receptie en bedrijfsfeest via Evenses. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!