Band Huren en Coverband boeken in Apeldoorn

Band huren en coverband boeken in Apeldoorn

Op zoek naar leuke coverbands of feest bands in Apeldoorn? Evenses heeft voor elke gelegenheid een passende band. Elke band speelt ook in de regio Apeldoorn. Kies uit ons overzicht de band die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste Apeldoornse coverband, jazzband of rockband in Apeldoorn! Gebruik de linkerzijde van de website om een band te boeken in de regio Apeldoorn. Voor uw bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.... Lees meer

Onze topaanbevelingen

main
...

Selecteer hier het entertainment waar u naar op zoek bent:

·         Band

·         DJ

·         DJ met live muzikant

·         Duo

·         Solist

·         Act

·         Overige diensten

Ruim Aanbod van Bands

Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Apeldoorn. Ook in ons bestand hebben wij een groot aanbod. Hierdoor zijn we vrijwel altijd in staat om een band te vinden die past bij uw voorkeuren. Houdt u van jazz, klassiek of zelfs funk? Of wilt u een avond feesten met een swingende coverband? Alles is mogelijk!

Altijd doorgang van het optreden

Mocht de band onverhoopt uitvallen; geen probleem. Wij zullen direct een vervangende band voor u boeken die het optreden in Apeldoorn voor u zal verzorgen.

Geen zorgen om licht en geluid

Elke band verzorgt standaard een geluidsset tot 150 personen. Onze prijzen zijn altijd alles-inclusief, zo rekenen wij geen reiskosten naar Apeldoorn. Wilt u er een verlichte dansvloer of lichtshow bij? Geen probleem. Geef uw wensen door, en wij zullen er alles aan doen om hier rekening mee te houden. Bij entertainment bureau Evenses kan u uw band boeken, dj huren of act inhuren voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgen wij uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer! Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten en muzikanten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!