1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Artiesten in Zeeland boeken? Bekijk hier onze mogelijkheden
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zeeland

Zeeland stamppot peeën en juun eten. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Zeeland grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant. Zeeland telt 381.182 inwoners, bestuurlijk centrum van de provincie is de hoofdstad Middelburg. De gemeente met de meeste inwoners is echter Terneuzen. Als we aan Zeeland denken kunnen we Vlissingen, Cadzand en Breskens natuurlijk niet vergeten in Zeeland zelf een van de bekendste steden en dorpen met de meeste zeeuwse inwoners. In Zeeland heb je een aantal verschillende bezienswaardigheden, zoals musea, evenementen locaties maar ook een hoop watersporten die je daar kan beoefenen, ook leuk voor een dagje uit. Onze bekende zeeuwen mogen we echter ook niet vergeten, van voetballer Danny Blind tot BNN presentator Patrick Lodiers.

Evenses Entertainment is al lang actief door heel Nederland, België en Duitsland, steden als Delft, Gouda, Leuven, Brussel, Antwerpen maar ook in Oberhausen Weimar en Frankfurt. Bij Evenses boekt u verschillende entertainment voor uw bedrijfsfeest, festival of privéfeest. Opzoek naar een band, dj of bekende artiest om te boeken? Dan helpen wij u graag verder. Door het grote aanbod dat wij hebben aan artiesten die o.a. graag optreden in Zeeland, wij kunnen u garanderen dat u bij ons professionele en leuke entertainment boekt!

Organiseert u een evenement, festival of bedrijfsfeest in Zeeland? Boek nu uw entertainment bij Evenses!

De camping op Zeeland is natuurlijk erg populair, wilt u voor uw camping een leuk evenement organiseren of organiseert u een feest? Neem dan gerust een kijkje op onze website aan al het aanbod aan bands, DJ's, muzikanten en bekende artiesten. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen of contact met ons opnemen. Zeven dagen per week staan wij u graag tewoord over het boeken van entertainment in Zeeland.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.