Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Showdanseressen boeken
100% match

Showdanseressen boeken

Waanzinnige dansshows waarvan u versteld zal staan
Showdanseressen & danseressen Professionele showdansers en danseressen die elk soort evenement extra pit geven. In hun creatieve kostuums da...
Lees meer

€ 495 - € 1300
LED Dansshow
100% match

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeest...
Lees meer

4,5 (6 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Choreografie danseressen
100% match

Choreografie danseressen

Bij Evenses Entertainment kunt u een spectaculaire choreografie van prachtige danseressen zien!
Choreografie danseressen Professionele show dansers en danseressen die elk soort evenement ex...
Lees meer

€ 595 - € 1800
The Great Gatsby Meisje
100% match

The Great Gatsby Meisje

Ook zo dol op The Great Gatsby? Evenses introduceert nu: The Great Gatsby Meisje
The Great Gatsby Meisjes Deze hosting act is geïnspireerd door The Great Gatsby. Een perfecte vorm van entert...
Lees meer

€ 595 - € 1800
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Spaanse danseres boeken

Spaanse danseres

Spaanse danseressen boeken voor uw evenement, festival, feest of bruiloft? Een prachtige dame die danspassen toont waarvan je vrolijk wordt. Dat kan door middel van een Spaanse dans. Er zijn verschillende soorten Spaanse dansen die worden uitgevoerd. Je hebt de Flamenco, Sardana, Muiñeira, Pasp doble, Bolero, Fandango, Zambra, Jota en de Sevillana. Deze dansvormen komen uit verschillende delen van Spanje.

Flamenco

Flamenco is over het algemeen het bekendste muziekgenre uit Spanje. Een Spaanse danseres danst met veel passie en brengt veel sfeer mee naar uw evenement, het is een kunstvorm. De wereldberoemde dans gaat samen met prachtige muziek en virtuoos gitaarspel.

Deze dans wordt uitgevoerd in prachtige flamenco jurken. Deze jurken zijn bij iedereen wel bekend door het unieke model en de kleuren. Door deze uitstraling en het professionele optreden zal een Spaanse danseres uw gelegenheid compleet maken.

Flamenco dancer.jpeg

Sardana

De sardana is een groepsdans die voorkomt bij feesten. Op ritme dansen terwijl je elkaars handen vasthoudt. Dit zorgt voor veel gezelligheid. Professionele danseressen dansen met bijna vliegende bewegingen rond, wie wordt daar niet blij van?

Muiñeira

Deze dans wordt begeleid door een doedelzak. Hierdoor komen Keltische muziek samen met Spaanse. Deze bijzonder combinatie kom je niet veel tegen. Omdat deze muziekvorm niet door iedereen uitgevoerd kan worden maakt Evenses een selectie van artiesten waar kwaliteit bovenaan staat.

Paso doble

Bij deze dans wordt een stierengevecht nagebootst door middel van snelle danspassen. Deze elegante, snelle danspassen zijn op maat van de bewegingen tijdens een stierengevecht. Wil je een echte Spaanse beleving meemaken? Dan is deze dansvorm een aanrader om een gelegenheid mee te nemen in de Spaanse sferen.

Bolero

De bolero is de nationale dans van Spanje. De basis van deze dans komt uit Marokko. Op gematigd tempo wordt er gedanst onder begeleiding van gitaarmuziek en castagnetten. Deze ouderwetse Spaanse dans wordt niet veel meer gedaan maar heeft nog steeds over de hele wereld de charme zoals in het begin.

Fandango

Deze dans lijkt op de bolero maar dan wordt er naast begeleiding van gitaarmuziek en castagnetten nog gebruik gemaakt van handgeklap. Op een feest is deze dans een gangmaker omdat het uit veel enthousiasme voortkomt. Deze dans is in Spanje heel erg bekend maar daar buiten is dat minder het geval.

flamenco castagnetten.jpeg

Zambra

De zambra is te vergelijken met de flamenco. Deze dans werd vroeger veel uitgevoerd op bruiloften. Dansend op bloten voeten gaat de danseres over de dansvloer met haar buik ontbloot. Dit is een overeenkomst met het Arabische buikdansen. Spaanse en Arabische sferen komen bij elkaar met de zambra.

Deze dansstijlen verschillen van elkaar maar komen overeen dat ze beroemd zijn in Spanje. Het land heeft veel prachtige dansen voortgebracht die nu op uw gelegenheid meegenomen kunnen worden om de avond spectaculair te maken.

Spaanse danseres boeken

Is een Spaanse danseres de perfecte aanvulling voor uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of festival? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag met het vinden van een Spaanse danseres voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar