Spaans

Spaanse muziek huren voor uw bruiloft, feest of borrel? Muziek is een belangrijk onderdeel van de Spaanse cultuur en folklore waardoor er verschillende stijlen ontwikkeld zijn in verschillende historische periodes. De Spaanse stijl bevat behalve Europese ook Arabische invloeden en heeft een grote invloed gehad op de Latijns-Amerikaanse muziek. De gitaar is het Spaanse nationale muziekinstrument. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Spaanse muziek: bekijk hier onze selectie van Spaanse artiesten

 

 

Enkele voorbeelden van traditionele Spaanse muziek zijn:  Flamenco; zang, gitaar muziek en de bekende flamenco dans uit Andalusie, Sardana; volksmuziek, dans uit Catalonië en Jota; dans uit het Noorden van Spanje. Ook kent Spanje een tal van bekende componisten. Zo kennen we onder meer Manuel de Falla, Isaac Albeniz en Enrique Granados. Evenses biedt professionele artiesten die zijn geïnspireerd door deze prachtige muziekstijl.

 

Spaanse band boeken? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Evenses heeft een ruim assortiment aan Spaanse artiesten die zeer geschikt zijn voor feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, diners, ceremonies, festivals en evenementen. Zo hebben we onder andere Latin bands, , duo’s en Salsa bands. Naast het boeken van artiesten kunt u bij ons ook terecht voor de gehele verzorging van uw evenement. Bij ons boekt u ook fotografen, fotohokjes, licht en geluid, dj-booths, verlichte dansvloeren, hostessen nog veel meer.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig