Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Green Screen Fotografie
100% match

Green Screen Fotografie

Een originele toevoeging en een creatieve manier om mooie herinneringen vast te leggen.
Ooit in een luchtballon, achter het stuur, in een ijsklontje of naast de Kerstman willen zitten? Met ee...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 1075 - € 1935
fotozuil boeken
1/10
Fotozuil
Fotozuil
100% match

Fotozuil

De mini photobooth is dé oplossing voor iedere gelegenheid in een compacte ruimte.
Fotozuil huren Foto's van u en uw gasten: de eyecatcher voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest! Dit v...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Fotohokje boeken bruiloft feest.jpg
1/11
Fotohokje
Fotohokje
100% match

Fotohokje

Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.
Opvallende foto’s zijn dé perfecte herinnering aan uw feest of evenement.  Helemaal als ze ook nog vanuit de feestel...
Lees meer

4 (3 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Fotobooth huren

Heeft u binnenkort een evenement zoals bijvoorbeeld een bedrijfs- feest, en uw wilt een leuke foto reportage voor een wall of fame voor uw kantoor? Of misschien een prive gelegenheid zoals een bruiloft, en wilt u naast uw professionele bruiloftfoto's ook spontane en grappige foto's ter herinnering van u grote dag? Dan is het idee om een fotobooth te huren wellicht een leuke toevoeging aan uw evenement. Snorren, brillen, gekke neuzen, tiara's, het fotohokje wordt met allerlei accessoires geleverd om uw foto's memorabel te maken. Op onze website kunt u verschillende uitvoeringen van een fotobooth boeken.

fotobooth.jpg

Fotobooth boeken

Zoals al vermeld hebben wij verschillende opties beschikbaar voor het boeken van een fotobooth. Voor uw bedrijfsfeest heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een gepersonaliseerd fotohokje te boeken. Door deze geheel aan te passen aan uw bedrijf. Tevens kunt u bepalen wat er op beide kanten van de afgedrukte foto's komt te staan. U kunt dit van te voren aan geven bij ons en dan zullen uw wensen en voorkeuren allemaal meegenomen worden in de boeking.

Fotobooth kiezen

Voor elke gelegenheid en thema kunnen wij voor u een passende fotobooth leveren, want voor elke gelegenheid zijn er passende fotohokjes te huren. Naast een gepersonaliseerd fotohokje kunt u ook bijvoorbeeld een wat compacter fotohokje huren zoals een fotozuil. Deze neemt niet zoveel plaats in en print direct hoge kwaliteit foto's.
Wat dacht u van een beetje magie met de magic mirror? Deze telt af met een druk op de spiegel en maakt vervolgens de leukste foto's! Met de magic mirror kunt u onbeperkt printen en ontvangt u alle foto's naderhand digitaal via Wetransfer.
Maak uw evenement nog leuker met een green screen fotografie. Met deze optie heeft u leuke foto animatie en werken de foto's tevens goed op sociale media kanalen.

Een leuk origineel idee van een fotohokje? Zet een fototrailer neer op uw evenement als leuke eye catcher! leuke foto's met een persoonlijke kader.

Fotobooth huren

Het is duidelijk dat op uw evenement, de aanwezigheid van een fotohokje met leuke props, voor veel plezier kan zorgen bij u en uw gasten. Foto's die direct geprint kunnen worden on the spot als leuk aandenken voor al uw gasten. Bij Evenses kunnen wij u helpen om het gepaste fotohokje the kiezen voor uw gelegenheid. Wij zullen u de nodige informatie geven over het apparatuur gebruik en de tarieven hiervoor. U kunt bij ons altijd een vrijblijvende prijsopgave opvragen of u kunt ons telefonisch of via email 7 dagen per week bereiken.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar