Feestpakketten

U gaat het bedrijfsfeest organiseren, maar wat komt daar nu allemaal bij kijken? Een feestlocatie, feestmuziek een lekker rood wijntje en wat andere hapjes en drankjes. Dit zijn de grote lijnen. Bij Evenses kunt u al het entertainment voor uw feestavond op één plek boeken. Met de introductie van onze Evenses pakketten zoals het exclusive of premium complete pakket wordt het allemaal nog makkelijker.

Wij zorgen ervoor dat alle artiesten op tijd en professioneel op uw bedrijfsfeest verschijnt. De feestpakketten bestaan uit muzikaal entertainment en een mogelijkheid tot foto/videografie. Bij het Smart pakket zit een videogastenboek, het Premium pakket bevat een fotohokje en het Exclusive pakket heeft een bedrijfsfotograaf. Deze bevat ook een prachtig verlichte dansvloer. Niets is beter om bij uw collega's de voetjes van de vloer te krijgen. Dat is pas teambuilding!

Mocht u een receptie/diner organiseren voor het bedrijf, hebben wij ook een aantal receptie/diner pakketten. Bekijk deze mogelijkheden hier.

Voor vragen en boekingen kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Evenses. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Feestpakketten

Smart

DJ

Videogastenboek

Prijs                                    €795

Premium

DJ

Budget fotohokje

Verlichte dansvloer

Prijs                                   €1395

Exclusive

DJ & Saxofoon

Bedrijfsfotograaf

Verlichte dansvloer

*Prijs                                   €1995

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar