< Terug naar overzicht

Orkest Dixieland

Dit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.
vanaf: 
€695,-
5

Referenties

"Een erg creatief en vooral swingend optreden! Ze geven een eigen draai aan bestaande nummers en dat werd door iedereen zeer gewaardeerd. Leuk hoe ze in zo'n typisch kostuum kwamen en super veel interactie met het publiek hadden. "
Niels en Vera M.
4
"Om te vieren dat ons winkelcentrum vernieuwd is, hadden wij een aantal acts gehuurd, waaronder het Dixieland Orkest. Wat een gezelligheid in het centrum! Mooi dat het orkest mobiel is en door het hele winkelcentrum kon lopen. Het was een verassing voor iedereen. Bedankt maar weer!"
Team Winkelstad
4
"Echte sfeermakers! Wat hebben wij gedanst tijdens onze bruiloft! Gedurende de receptie heeft de band prima achtergrondmuziek verzorgd. Na het aansnijden van de taart, was het tijd op te feesten en gefeest hebben wij zeker! Leuk hoe ze gevarieerde muziekstijlen combineren en nummers in een nieuw jasje steken. Super avond gehad!"
Priscilla en Harm Maliepaard
5

Orkest Dixieland

Dit Dixieland orkest is leuk om uw gasten te ontvangen op uw feest, receptie of winkelopening. Het dixieland orkest kan een feestelijk swingend optreden geven waarbij ze lopen door het publiek of op een podium optreden. Ook kunnen ze optreden op een podium daardoor zijn ze erg breed inzetbaar. 

 

Het Dixieland orkest maakt de sfeer op ieder feest of evenement! Het orkest speelt en zingt de gezelligste dixielandmuziek, maar ook herkenbare nummers van bijvoorbeeld André Hazes, Eddy Christiani, Nico Haak, Frank Sinatra, Duke Elington, Louis Armstrong en nog veel meer anderen. Het Dixieland orkest wordt veel gevraagd voor onder andere optredens in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen. Deze muzikale act is mobiel, waardoor ze zich vlot en gemakkelijk verplaatsen van plek naar plek. Wij bieden deze act aan die door meerdere artiesten ingevuld kan worden. 

 

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Het orkest kan zich uitbreiden in veel verschillende thema's & outfits, zoals: zwartepieten, kerstmannen, sneeuwpoppen, dracula's, piraten, vliegeniers, koks, ontdekkingsreizigers, clowns, matrozen en nog veel meer!

 

Het pieten orkest speelt en zingt het volledige repetoire van Sinterklaas. In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de kerstmannen of sneeuwpoppen die de sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs. Ze kunnen de perfecte kerstsfeer op de markt, een kerstborrel, in een winkelcentrum creëren!

 

Het vierkoppige orkest kan worden uitgebreid met extra blazers, maar compactere twee- en driemansbezettingen zijn ook mogelijk. Deze act kan door meerdere artiesten worden ingevuld. 

 

Wilt u Orkerst Dixieland huren voor uw in uw winkelcentrum, voor op uw markten of dorps- en stadsevenementen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Suggesties voor bij deze act

move 3 0

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ

Mobiele DJ 'Move'

Mobiele DJ, Allround DJ De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement. €495,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €295,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Jazz