Den Haag

Oh oh Den Haag, mooie stad, achter de duinen. Den Haag of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 530 duizend inwoners de op één na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Uit Den Haag komen veel bekende Haagse artiesten en zangers. Op bekende locaties zoals het Malieveld Den Haag, worden veel bekende festivals gehouden zoals het bevrijdingsfestival Den Haag. Evenses is een entertainmentbureau en biedt een breed scala aan artiesten, bands, duo’s, solisten, Dj’s en acts. Zo boekt u bij ons onder andere dj Tony Star boeken, bekend van het programma Oh Oh Cherso.

Evenses biedt een groot assortiment aan bekende artiesten.

Den Haag is een creatieve stad. Veel jonge talenten gaan naar de kunstacademie in Den Haag of naar het conservatorium in Den Haag. Wij bieden conservatorium afgestudeerde artiesten met jarenlange ervaring. Zij zijn professioneel en leveren kwaliteit. Zo garanderen wij u van een geslaagde avond. Ook bieden wij u graag extra service. Naast het inhuren van artiesten, leveren wij photo booths, licht-en geluidsinstallaties, verlichte vloeren, sneltekenaars, goochelaars, typetjes en nog veel meer.

Bent u de organisator van evenementen in Den Haag en wilt u ‘uit in Den Haag’ aantrekkelijker maken voor uw doelgroep? Neem contact met ons op en samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.