Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Sneltekenaar Bas
100% match

Sneltekenaar Bas

Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!
Sneltekenaar Bas tekent de leukste karikaturen op uw feest en evenement. Onze sneltekenaar teke...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Cartoonist Will
100% match

Cartoonist Will

De cartoonist maakt de leukste cartoons tijdens uw vergadering, brainstormsessie of presentatie
Een cartoonist weet een duidelijk en doeltreffend beeld te illustreren en maakt de leukste cart...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Digitale Sneltekenaar Wim
100% match

Digitale Sneltekenaar Wim

Met een tekentablet en mobiele printer binnen een paar minuten treffende karikaturen.
De digitale sneltekenaar is ideaal voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of congres! Met gebruik van een Waco...
Lees meer

4,8 (4 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Karikaturist Willy
100% match

Karikaturist Willy

Karikaturist Willy zorgt met leuke karikaturen voor een tastbare herinnering voor jong en oud!
Karikaturist ‘Willy’ voelt de sfeer aan en gaat zodoende te werk, staand tekenend tussen het pub...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Cartoonist inhuren

Bent u artistiek, houdt u van kunst, geniet u ervan om tekeningen te zien van jezelf, anderen, dieren, planten en meer? Dan kunt u terecht bij een cartoonist. Een cartoonist kan wel van alles en nog wat tekenen, want zij passen zich aan uw gelegenheid en uw wensen. Hoe mooi is dat? U kunt hier een cartoonist huren of boeken voor uw feest, bruioft, verjaardag of beurs. Een grappige en blijvende herinnering voor alle aanwezigen. Bekijk hier de demo's voor het laten maken van een cartoon!

Cartoonist bij Evenses

Iedere cartoonist verschilt en de ene cartoonist tekent anders dan de ander. Daarom hebben wij bij Evenses zoveel cartoonisten, omdat de ene een andere tekenstijl kan hebben dan de ander. Cartoonisten kunnen voornamelijk cartoons laten maken.
Voor onze cartoonisten is sneltekenen een passie. Zij entertainen namelijk hun publiek met veel plezier door bijvoorbeeld tekeningen te maken van een hond of bloem. Zij kunnen ook in een bepaalde stijl een cartoon laten maken. Wanneer u denkt aan cartoons, dan moet u eigenlijk denken aan een soort van spotprent met wat humor erin getekend, soms wordt er in een spotprent zelfs comment of kritiek geleverd. Dit kan doordat er dan bijvoorbeeld spotprenten zijn gemaakt van actuele gebeurtenissen, of dingen die wij vanuit de maatschappij horen en meemaken.

Een cartoon kan een karikatuur van een bekend persoon, een persiflage van een actuele situatie of simpelweg een afbeelding van een komische situatie zijn. Vaak kan je in tijdschriften of kranten cartoons tegenkomen. In kranten gaat het vaak om politieke gebeurtenissen waar cartoonisten dan cartoons over laten maken

Wat maakt cartoonisten zo speciaal voor uw gelegenheid?

Het verschilt, want ieder feest is anders. Zo kan een woningcorporatie een sneltekenaar, typetje, ballon artiest, vuurshow en poffertjeskraam willen boeken. Terwijl de ander een sneltekenaar wilt voor een kerkdienst en affiniteit moet hebben om kerken te tekenen. Maar dat maakt cartoonisten ook zo leuk, want ze kunnen zich altijd aanpassen aan hun omgeving en de gelegenheid. Een cartoonist past in elk plaatje. U moet alleen zelf kijken of u vindt dat een cartoonist bij uw gelegenheid past. Zij kunnen in principe alles tekenen, maar het hangt ervan af of het u een leuk idee lijkt om een sneltekenaar cartoons te laten maken voor uw gelegenheid. Daarom kunt u bij ons terecht om een een cartoonist in te huren.

Tekeningen van een cartoonist worden op papier of digitaal gemaakt. Dit gaat allemaal in overleg met de klant. Grote tekeningen kunnen ook gemaakt worden, maar moet het wel besproken worden. De wensen van onze klanten zijn belangrijk en wij namens Evenses willen die graag in vervulling brengen. Vandaar dat u bij ons altijd cartoonisten kunt inhuren.

Cartoonist inhuren bij Evenses

Wilt u een cartoonist inhuren? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een cartoonist inhuren. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Via Evenses Kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar