1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Live muziek voor een optreden op uw bruiloft in Rotterdam?
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft muziek Rotterdam

Bruiloft muziek Rotterdam

Muziek boeken is een belangrijke taak om te doen. Vooral omdat dat uiteindelijk er voor zorgt of uw gelegenheid gaat slagen of niet. De juiste muziek voor de juiste gelegenheid is een must voor alles.
Wanneer het gaat om het boeken van muziek, is het boeken van bruiloft muziek één van de meest geboekte soorten muziek.

Wij hebben klanten die wel eens DJ's uit Rotterdam hebben geboekt. Deze DJ's hadden toen bruiloft muziek af laten spelen met hun DJ skills. Evenses regelt dit soort feestjes en evenement met plezier.
Voor deze klanten kunnen wij ons ontfermen over de gehele voorbereidingen en opzet van het feest dat ze willen organiseren.

Dat kan gaan van het vinden van een passende locatie en het managen van de uitnodigingen tot het regelen van een cateraar en het boeken van een live zanger of zangeres. Door deze klanten het voorbereidende werk uit handen te nemen, kunnen zij hun tijd en energie gebruiken voor andere dingen. Het enige wat wij moeten weten van hen is wat voor feestje ze willen organiseren en wat ze voor ogen hebben qua eindresultaat, het is en blijft tenslotte hun evenement.

Muziek voor een mijlpaal

Er zijn meerdere mijlpalen voor mensen in het leven. Het verschilt namelijk ontzettend veel van elkaar. Trouwen is ook een mijlpaal voor de meeste. Bijpassende muziek vinden voor een trouwerij is daarom ontzettend van belang. Muziek is zeker een onderdeel waar aandacht aan besteed moet worden tijdens een trouwdag. Tenslotte wilt u dat alles goed geregeld wordt en dat de muziek precies past bij de type gelegenheid, oftewel: een bruiloft. Als je gaat voor live muziek, dan kan je kan vanzelfsprekend kiezen uit verschillende soorten acts waarvan wij er enkele hieronder kort zullen beschrijven.

Alles verschilt en het kan er maar net aan liggen wat u in gedachten heeft voor een bruiloft. Evenses weet uit ervaring dat een live orkest, band of DJ vaak één van de populairste opties zijn. Het is daarom ook niet vreemd dat er vandaag de dag nog steeds heel wat DJ's voor bruiloften beschikbaar zijn in Nederland en België. Van alle opties in dit lijstje is een live DJ waarschijnlijk degene die de minste plek en planning vergt, waardoor dit een optie is die ook op kleinere locaties perfect kan werken. Bij Evenses hebben we contacten met DJ's in hele uiteenlopende genres, van all-round DJ's en vinyl DJ's tot disco DJ's en DJ's die worden vergezeld van live instrumenten, dus laat het ons zeker weten als erover nadenkt om een live DJ voor de bruiloft muziek te boeken.

Evenses regelt bruiloft muziek in Rotterdam

Wilt u graag meer informatie over de verschillende opties, wat voor live entertainment het beste op uw bruiloft past en wat de mogelijkheden allemaal zijn? Neem dan contact op met één van onze Event Specialisten of vraag vrijblijvend een voorstel bij ons aan. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken en wat het beste bij uw wensen past. Op het gebied van live entertainment zullen wij alles voor u regelen, hier heeft u zelf geen omkijk naar. Wij zorgen ervoor dat het live entertainment, wat op uw ceremonie, receptie en/of bruiloft feest zal zijn, een succesverhaal wordt.

Artiestenbureau Evenses Entertainment verzorgt muziek voor huwelijks feesten in heel Nederland en Belgie. De laatste jaren hebben wij hier veel ervaring in op gedaan en veel verschillende soorten entertainment mogen verzorgen op bruiloften. Van live bands en DJ's tot solisten en photobooths. Bekijk hier ons aanbod van entertainment en neem gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij staan u graag te woord. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag met het verzorgen van live entertainment met uw bruiloft muziek.U wilt passende muziek voor uw bruiloft, receptie of huwelijksjubileum in Rotterdam? Voor de bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek, dj's en bands huren. Ook bieden wij naast dj's leuke muzikanten zoals violisten, saxofonisten en harpisten.

Via Evenses Kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.