Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
zangeres boeken
1/11
Anna Noa
Anna Noa
100% match

Anna Noa

Met haar prachtige stem zingt de zangeres bekende covers van toen en nu.
Anna Noa is een Nederlandse zangeres en songwriter. Op 12 jarige leeftijd deed de zangeres mee aan Kinderen voor Kinde...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Zangeres-pianiste Veronique
100% match

Zangeres-pianiste Veronique

Een zangeres die u weet te ontroeren met haar prachtige stem en performance!
Zangeres & pianiste Veronique groeide op in een muzikaal gezin. Haar liefde voor muziek begon dan ook al op jonge ...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1595
jazz-zangeres-inhuren-bruiloft-receptie-diner.jpg
1/10
Miss Jazz
Miss Jazz
100% match

Miss Jazz

Deze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.
De Nederlandse pianiste-zangeres 'Miss Jazz' speelt jazz, pop en soul. Een intieme muzikale omli...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Belgische zangeres

Belgie

Het land van de Vlaamse patat, chocolade en wafels. Het land van de saxofoon, de smurfen en natuurlijk Manneke pis. Maar naast al het eten en de andere attracties waar Belgie om bekend staat, is het land ook erg bekend door hun warme cultuur en hun gstvrijheid.

Het is moeilijk om over een Belgische cultuur te praten. Het feit dat België bestaat uit tweetalige gemeenschappen betekent ook dat er aanzienlijke verschillen zijn tussen de culturen van Vlaanderen en Wallonië. De gemeenschappen in Vlaanderen en Wallonië zijn los van elkaar georganiseerd. Als je naar de twee gemeenschappen in België kijkt, vraag je je af of er een Belgische cultuur is. De leefomgeving, mode, muziek, eten, onderwijs etc. aan weerszijden van de taalgrens zijn uiteraard verschillend.

Er zijn echter veel overeenkomsten tussen Belgen uit twee gewesten van het land. Sterker nog, ze zijn trots op hun cultureel erfgoed. België is een echt bierland en heel België is trots op zijn rijke collectie traditioneel bier.

Daarnaast zijn ze ook trots op de schoonheid van de steden, die, zoals veel steden in Nederland en Frankrijk, een lange en rijke geschiedenis hebben. Daarnaast staan ​​Belgen bekend om hun bourgondische levensstijl en goed gevoel voor humor. Een ander aspect van de Belgische cultuur is de liefde voor stripboeken. Veel bekende stripboeken komen uit België, zoals Kuifje en Suske en Wiske.

Belgische zangeres

Naast het eten en de andere Belgische attracties waar Belgie om bekend staat, staan ze ook bekend om hun Belgische zangeres, Belgische zangers en Belgische Bands. Bekende Belgische zangers zijn Jacques Brel, Stromae en Gotye. Bekende Belgische zangeres voorbeelden zijn bijvoorbeeld K3, Belle Perez en Mieke.

België is de ontmoetingsplaats van verschillende West-Europese culturen. Het land zelf is voornamelijk verdeeld in Nederlandstalig Vlaanderen en Franstalig Wallonië, er is nog een Duitstalig gebied en een grote buitenlandse bevolkingsgroep. Ook met Belgische zangeressen blijft deze divisie bestaan. Naast de nationale kenmerken volgt de muziek van het land echter ook de tradities van aangrenzende Europese landen en andere delen van de westerse muziekwereld.

Er zijn hierdoor allemaal verschillende soorten versies van een Belgische zangeres. Belle Perez is namelijk een Belgische zangeres met invloeden uit Spanje terwijl Mieke een Belgische zangeres is die echt Belgisch is. K3 is een van de bekendste Belgische zangeres groepen die bestaan uit 3 meiden die komen uit Belgie en Nederland.

Evenses bied allerlei soorten van een Belgische zangeres zodat u de Belgische zangeres kan vinden die bij u past.

Belgische zangeres boeken

U geeft een feest en wilt een Belgische zangeres boeken die alle nummers uit de top 100 kunt zingen en spelen? Dan kunt u een Belgische zangeres boeken bij Evenses! Boek een Belgische zangeres bij Evenses.

Wilt u een Belgische zangeres boeken voor uw feest? een Belgische zangeres boeken voor een bedrijfsfeest? een Belgische zangeres boeken voor bij een festival of een Belgische zangeres boeken als een act bij een gelegenheid. Boek een Belgische zangeres bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar