1 filter
Sorteer op: Relevantie
René Karst
100% match

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Donnie boeken
100% match

Donnie boeken

3 Beoordelingen

Donnie met zijn snelle planga op uw feest inhuren?

prijs op aanvraag
Bekende Volendammers boeken | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende Volendammers

Bekende volendammers

Het beroemdste vissersdorp van Nederland is natuurlijk Volendam. De toeristen bezoeken het dorp om opzoek te gaan naar historische klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken brengt. Volendam telt zo'n 23.000 inwoners en is een bevolking die zich qua gebruiken onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect namelijk het Volendams. Naast dat Volendam bekend staat om de vissers en klederdracht zijn er ook een aantal bekende Volendammers.

Jan Smit

De carrière van Jan Smit begon toen hij als tienjarige jongetje werd ontdekt. De Volendamse band BZN wilde een duet wilde opnemen met een jong plaatselijk talent. Jan werd uitgekozen en zong het nummer 'Mama'. Na het grote succes wat deze single opriep, mocht Jan een solosingle opnemen, dit werd 'Ik zing dit lied voor jou alleen'. Het nummer kwam in een keer op de eerste plaats te staan in de top 40. Jan Smit had niet alleen succes in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Naast nog allerlei succesvolle hits met onder andere Gerard Joling en John de Bever, doet Jan meer dan alleen zingen, hij is tegenwoordig een onmisbaar tv-icoon geworden.

Monique Smit

Monique werd bekend met het tv-programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer Jan waar heel wat bekende volendammers in voor kwamen. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just the Two of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begon. Dit deed zij onder begeleiding van Xander de Buisonjé. Eind 2007 tekende Smit een contract bij de TROS en na het uitbrengen van haar hit 'Wild' werd ze gevraagd om het muziekprogramma Zapp Kids Top 20 te presenteren. Tot 2015 was Monique hét gezicht van dit muzikale kinderprogramma. Vanaf 2010 presenteerde Monique onder andere Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en Sterren.nl meerdere programma’s voor AvroTros, waar zij één van de vaste gezichten was.

3JS

Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte die rond 2002 beter bekend werden als de 3JS Het eerste album van de 3JS kwam in 2007 uit, genaamd 'Watermensen', de composities en productie hebben de mannen allemaal voor hun rekening genomen. Het trio riep ook bekendheid op door hun deelname aan het televisieprogramma 'Jan Smit, de zomer voorbij'. In 2008 kwam het tweede album 'Kamers van m'n hart' uit, verschillende singles hierop werden hits. De single 'Hou van mij' werd zelfs een top 10-hit in de Single Top 100. Het derde album van de 3JS kwam in 2010 uit, wat vooraf werd gegaan met de single 'Dromen en dwazen', deze plaat reikte tot in de top 3. In 2010 trad de band ook op in de Heineken Music Hall.

Nick en Simon

Een kerstviering in 4 VWO zorgt ervoor dat Nick Schilder en Simon Keizer voor het eerst samen zingen. Het is meteen duidelijk: dat smaakt naar meer. Gewapend met Engelstalige covers van onder meer Simon & Garfunkel krijgt het zangduo steeds meer bekendheid in en rond Volendam. Simon schrijft hiernaast nummers met en voor Jan Smit. Als ‘vrienden van’ komen Nick en Simon regelmatig aan bod in de realitysoap Gewoon Jan Smit. Het debuutalbum Nick & Simon komt in mei 2006 op nummer 10 binnen in de Mega Album Top 100 en levert ze een originele Rembrandt Award op. Ook de andere singles van de cd, Vaarwel Verleden/De Soldaat en Herwinnen, scoren goed. Een nieuwe hitact is geboren!

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.