1 filter
Sorteer op: Relevantie
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
The Piano Man
100% match

The Piano Man

45 Beoordelingen

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.

€ 595 - € 1310
Klassieke Pianist Jo
100% match

Klassieke Pianist Jo

5 Beoordelingen

Verbazingwekkende klassieke pianiste die uw gelegenheid kan verzorgen met een prachtige kaarslicht act.

€ 595 - € 1685
Accordeonist boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Accordeonist boeken

Accordeon

De accordeon is een muziekinstrument en wordt beschouwd als een aerofoon vanwege de manier waarop het geluid produceert. Vanwege de structuur van het linkerhandmechanisme wordt dit instrument een accordeon genoemd; in termen van akkoordknoppen produceren de balk- en knopmatrix drie noten tegelijk, één akkoord. Van de accordeon is een klavieraccordeon en een knopaccordeon gemaakt; alleen de uitvoering is anders, het geluid en de mogelijkheden zijn hetzelfde.

Na 1880 verwierf de accordeon bekendheid, vooral toen het instrument in Duitsland doorontwikkeld werd van 1-rij naar 2½ en 3-rij met 4 tot 10 contrabassen. Muziekinstrumenten die in dat land worden geproduceerd, zijn niet duur en veel mensen kunnen ze betalen.

In Nederland is de accordeon mogelijk geïmporteerd uit Duitsland. De accordeon heeft zich over de hele wereld verspreid en heeft een plaats ingenomen in een zeer diverse muziekstijl.

Accordeonist

accordeonist accordeonisten accordeonist accordeonist.jpeg
Iemand die de accordeon bespeeld, heet een accordeonist. Een accordeonist heeft meestal veel ervaring met de accordeon aangezien het instrument moeilijk te bespelen is. Ook kan een accordeonist andere soorten klanken laten horen dan bijvoorbeeld een pianist of een gitarist.

Evenses heeft twee hele goede accordeonisten die u kunt boeken:

  • Accordeonist Patrique: Deze accordeonist is van alle markten thuis en weet hij elk optreden tot een succes te maken. Accordeonist Patrique is dé accordeonist voor de authentieke Parijse sfeer, een Franse chanson, musette, een prachtige tango of Italiaanse aria, muziek bij een romantisch diner, of ouderwetse zeemansliederen en de sfeer van een Amsterdamse bruine kroeg met gezellige meezingers. U ziet het al, vrijwel alle gelegenheden en genres zijn mogelijk. Zo ook lekker inhaken tijdens een rondvaart met Ierse muziek en zeemansliederen. Leuk voor uw feest, uitje, verjaardag, diner, borrel, bruiloft of evenement!
  • Accordeonist Joelle: Joelle is een hele leuke accordeonist voor bij uw gelegenheid. Joëlle studeert in 1993 af als docente en uitvoerend musicus op het klassiek-accordeon (bayan) aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Ze is geboren in de Amsterdamse Jordaan en haar ouders hadden daar een café. Ze speelt al vanaf haar 6de jaar accordeon. Ze komt uit een echte accordeonist-familie, want zowel haar vader als haar opa speelden dit bijzondere en prachtige instrument.

Accordeonist boeken

U geeft een feest en wilt een accordeonist boeken dat gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een accordeonist boeken bij Evenses! Boek accordeonist bij Evenses.

Wilt u een accordeonist boeken voor uw feest? Accordeonist boeken voor een bedrijfsfeest? Accordeonist boeken bij een festival of Accordeonist boeken bij een gelegenheid. Accordeonist boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.