Aanmelding Band / Acts

De act moet in staat zijn om op een correcte manier te factureren.Evenses Entertainment is op zoek naar enthousiaste Bands / Acts die:

 

-          Optredens van top kwaliteit kunnen verzorgen
-          Tegen schappelijke, concurrerende prijzen optredens verzorgen
-          Hun zaken zoals vervoer, apparatuur en facturatie goed geregeld hebben 
-          Echt iets toevoegen aan ons huidig bestand

 

 

Werkwijze:

 

Evenses is een jong, snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Wij streven er naar om zo snel mogelijk de nummer 1 te worden in Nederland en Vlaams Belgie. Veel energie stoppen wij dan ook in onze website, de verkoop en promotie. Wij werken vaak op exclusieve basis waarbij alle online promotie naar ons leidt. Indien we niet op exclusieve basis samenwerken, dan hanteren wij unieke band- / actnamen die niet kunnen herleiden naar de eigen website van deze act. Dit om te voorkomen dan potentiële klanten alsnog bij de act zelf gaan boeken.

Samenwerking met ons is geheel vrijblijvend. Alleen wanneer wij een boeking voor de band / act binnenhalen verdienen wij er ook aan. Wij voegen een boekingsfee toe op onze inkoopprijs van de band / act. Deze boekingsfee is voor rekening van de klant.
Wij verwachten van de band / act dat deze op een professionele, eerlijke en enthousiaste wijze het optreden voor onze klanten verzorgt. Tijdens optredens voor onze klanten is het niet toegestaan om promotie voor je eigen act te doen, je bent immers namens ons aan het werk.

Evenses krijgt een groot aantal aanmeldingen van bands en acts binnen. Wij proberen onze klanten een overzichtelijk aanbod van top kwaliteit acts met scherpe prijzen aan te bieden. Dit betekent dat alleen de meest interessante opties in aanmerking komen, waarvoor wij strenge toelatingseisen hanteren:

 

 

Toelatingseisen:

 

- Act dient optredens van zeer hoge, professionele kwaliteit te verzorgen.

- Act dient een jeugdige, representatieve uitstraling te hebben.

- Act dient zeer scherp geprijsd te zijn. Alleen als wij aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden aan onze klanten krijgen wij de act verkocht.

- Act dient voldoende promotie materiaal aan te kunnen leveren. Dit dient promotie materiaal van goede kwaliteit te zijn die potentiële klanten weet te overtuigen.

- De act moet in het bezit zijn van eigen vervoer en bereid te zijn door heel Nederland en Vlaanderen te spelen.

- Act is in staat om eigen apparatuur te verzorgen: dus ALLE DJ apparatuur, licht apparatuur, en geluidsapparatuur voor optredens tot minimaal 250 personen. Dit dient de act zelf te hebben, of de act dient een samenwerking te hebben met een vaste leverancier te hebben om dit alles te verzorgen.

- De act moet in staat zijn om op een correcte manier te factureren.

 

Dit kan op 3 mogelijke manieren:

 

1. Act stuurt een factuur (individueel of als gehele act), dit met legitimatie en een ondertekende modelovereenkomst van de belasting (vraag ons hiernaar)

2. Act (individueel of als gehele act) laat zich verlonen via een verloningsbureau

3. Act werkt met een artiesten gage verklaring (individueel of als gehele act)

 

 

Voldoet jouw act aan alle eisen? Alleen dan kan je je aanmelden!

 

 

Aanmeldingsprocedure, stuur een e-mail naar hr@evenses.com met:

 

- Een korte bio, eventuele link naar je website(s), en voeg voldoende promotie materialen toe: minimaal 5 foto’s, mp3’s (indien aanwezig), professionele filmpjes (indien aanwezig).

- Een uitgebreid prijzen overzicht: waarin staat: prijs per optreden / per uur / per set, reiskosten, eventuele meerprijs voor apparatuur, bureaukorting, etc.

- Een korte motivatie wat jouw act toe kan voegen aan ons huidige aanbod.

- Contact gegevens

 

 

Naar aanleiding van deze gegevens zullen wij een beoordeling maken of er een samenwerking tot stand zal komen. Indien dit zo is, zal een vervolg afspraak worden gemaakt, om persoonlijk bij ons op kantoor kennis te maken. Hier zullen we onder het genot van een kop koffie bespreken hoe we onze samenwerking zo goed mogelijk kunnen gaan benutten. Daarnaast zullen wij proberen een live optreden van jullie act te bezoeken.

 

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail of bel naar 020-2600044. 

 

 

Wij werken NIET met bemiddelingsbureau’s en/of detacheringsbureau’s. Elke vorm van aquisitie zullen wij direct afwijzen.