1 filter
Sorteer op: Relevantie
Christmas Quartet
100% match

Christmas Quartet

5 Beoordelingen

Kerstband boeken? Deze drie charmante zangeressen zingen onder gitaarbegeleiding sfeervol kerst entertainment.

€ 995 - € 1890
The Gospel Choir
100% match

The Gospel Choir

4 Beoordelingen

Dynamische gospelgroep met een unieke sound!

€ 1095 - € 1970
The Hummings
100% match

The Hummings

3 Beoordelingen

Dit kwartet speelt romantische en feel good klassiekers tot de bekende hits van nu

€ 995 - € 1890
A Capella Groep boeken? | Evenses Entertaiment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

A Capella Groep


Wilt u genieten van niet één zanger(es), maar een hele zanggroep. Dan is een A Capella Groep echt wat voor jou! Deze groepen gebruiken geen andere instrumenten behalve hun eigen stemmen. Bij Evenses hebben wij een groot aanbod aan A Capella groepen. Zo beschikken wij over een dynamisch gospelgroep maar ook kleinere A Capella groepen. A Capella groepen zorgen voor een warme en romantische sfeer. Perfect voor bijvoorbeeld een bruiloft of een ceremonie.

Oorsprong A Capella

De term A Capella komt uit het Italiaans en betekend "op wijze van de kapel". Oorspronkelijk komt A Capella dan ook voort uit kerkmuziek. Vooral in de 16e eeuw kwam het vaak voor dat kerkkoren zonder instrumenten zongen. Sindsdien is A Capella uitgegroeid tot een welbekende muziekgenre. Er worden nu zelfs singles uitgebracht in A Capella. Dit word vooral gedaan voor producers en DJ's, zodat deze hier een remix van kunnen maken. Er zijn ook bepaalde groepen die moderne liedjes omzetten in A Capella muziek. Een voorbeeld hiervan is de groep Pentatonix.

Verschillende soorten A Capella

Er zijn verschillende A Capella stijlen. Een hiervan is Doo-wop. Deze stijl is ontstaan in de jaren 20e in de Verenigde Staten. Het is een mix van opera, a capella muziek, scats en jazz. Uit deze A Capella stijl is in de jaren 70 de human beatbox style ontstaan. Voor iedereen iets wils dus! Wij helpen u graag met een passend advies, daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

boeken a capella groep.jpg

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.