Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Latino Beat-M
100% match

Latino Beat-M

Met deze fantastische band waant u zich op een swingend Zuid-Amerikaans dansfeest!
Latino Beat-M weet van elke gelegenheid een succes te maken. De unieke ritmesessies, met Zuid-Amerikaanse in...
Lees meer

4,9 (7 Beoordelingen)
€ 1995 - € 4995
Ritmo Percussion
100% match

Ritmo Percussion

Dé Caribische brassband van Nederland maakt van elke gelegenheid een zomers feest
In 2019 werd de brassband door Funx uitgeroepen tot "Beste brassband van Nederland". De ervaren groep drummer...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 1350 - € 2430
New Rhythm Brassband
100% match

New Rhythm Brassband

Een swingende brassband die van ieder evenement een succes weet te maken
New Rhythm Brassband weet elk feest tot een waar succes te maken. Naast swingende ritmes en bekende melodieën krijgen ...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 1100 - € 2150
SO GOOD
100% match

SO GOOD

SO GOOD is een feestelijke coverband die de beste liedjes van toen en nu spelen!
Feestband ''SO GOOD'' is een feestelijke coverband, die uit een viermansformatie bestaat. Door de mooie muzika...
Lees meer

4,8 (11 Beoordelingen)
€ 1195 - € 2150
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zomerband boeken

Zomerband boeken: Het ultieme feestelement

Wanneer de zomer in volle gang is, is er niets dat het plezier kan verhogen en de feeststemming kan versterken zoals het boeken van zomerbandjes. Zomerbandjes boeken is een briljante manier om iedereen op het feest of evenement te betrekken, van gezellige tuinfeesten tot grote bedrijfsbijeenkomsten.

Het belang van een zomerband boeken

Zomerbandjes boeken kan het verschil maken tussen een geslaagd feest en een onvergetelijk feest. Een live band kan het publiek echt verbinden met de muziek en een energieke sfeer creëren. Daarom is het boeken van zomerbandjes een essentiële stap bij het organiseren van een zomerfeest dat iedereen zich zal herinneren.

Kies de perfecte zomerband

Het kiezen van de juiste band is een cruciaal aspect van zomerbandjes boeken. Het soort muziek dat de band speelt, moet passen bij het thema van uw feest. Van rock tot pop, reggae tot jazz, er is altijd een band die de perfecte sfeer voor uw evenement kan creëren.

Zomerband boekenjpgw=1080&h=550&fit=crop)

Zomerband boeken: Hoe begin je?

Een zomerband boeken kan in eerste instantie een ontmoedigende taak lijken, maar het hoeft niet zo te zijn. Begin met het vaststellen van uw budget, de grootte van de band die u nodig heeft, en de muziekstijl die u wilt. Daarna kunt u verschillende bands onderzoeken en hun muziek beluisteren om te zien of ze aan uw eisen voldoen.

Professioneel zomerband boeken

Een zomerband boeken kan gemakkelijker worden gemaakt door te werken met een professioneel boekingsbureau. Ze kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte band die past bij uw evenement en budget. Bovendien kunnen ze ook de logistiek, zoals transport en apparatuur, voor u regelen.

Zomerband boeken: Betrek uw gasten

Een ander belangrijk aspect van een= zomerband boeken is het betrekken van uw gasten. Een goede band zal niet alleen geweldige muziek spelen, maar zal ook interactie hebben met het publiek, ze aan het dansen krijgen en zorgen voor een geweldige algehele ervaring.

De impact van een zomerband boeken

Het boeken van een zomerband heeft een onmiskenbare impact op elk evenement. Het voegt een persoonlijke touch toe en maakt elk feest uniek. Bovendien verhoogt het de algehele stemming en energie van het evenement, waardoor iedereen zich vermaakt en de avond een blijvende herinnering wordt.

Hoe Evenses kan helpen bij het boeken van een zomerband.
Bij Evenses begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste zomerband te boeken. Met een breed scala aan beschikbare bands en jarenlange ervaring in de industrie, maken we het proces van zomerbandjes boeken eenvoudig en stressvrij. Onze ervaren team van boekingsprofessionals werkt nauwgezet met u samen om uw specifieke behoeften en verwachtingen te begrijpen. Met onze brede selectie van top bands en artiesten, streven wij ernaar om de perfecte match te vinden die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Of u nu op zoek bent naar een bepaalde muziekstijl, een band met een specifieke uitstraling of een groep die bekend staat om hun interactieve performances, Evenses heeft de ideale oplossing. Wij bieden ook volledige logistieke ondersteuning, inclusief vervoer, geluidsapparatuur en podiumopstelling, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw feest.

Naast het zorgen voor de perfecte muzikale sfeer, begrijpen we bij Evenses dat het boeken van een zomerband vaak meer inhoudt dan alleen de muziek. Daarom bieden wij extra diensten zoals lichttechniek en decoratie, waardoor we een one-stop-shop worden voor al uw evenementbehoeften.

Samenvattend, het proces van een zomerband boeken hoeft niet ingewikkeld of stressvol te zijn. Met Evenses aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw evenement een onvergetelijk muzikaal hoogtepunt zal bereiken, dat nog lang in de gedachten van uw gasten zal blijven hangen. Het is tijd om de zomer te vieren met een band die een onvergetelijke ervaring levert. Maak uw volgende evenement tot een succes met Evenses!

Bij Evenses kunt u:

Wat zijn de belangrijkste factoren waar ik rekening mee moet houden bij het boeken van een zomerband?

Het boeken van een zomerband kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, maar er zijn enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden:

 • Muziekstijl: Kies een band wiens muziekstijl aansluit bij de sfeer van uw evenement. Van pop tot rock, jazz tot reggae, er zijn zomerbandjes beschikbaar in een breed scala aan genres.

 • Budget: Zorg ervoor dat u een duidelijk budget in gedachten heeft voordat u begint met zoeken. De kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de band, hun ervaring, en de duur van hun optreden.

 • Beschikbaarheid: Zomer is een drukke tijd voor muzikanten, dus het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat de band van uw keuze beschikbaar is op de datum van uw evenement.

 • Technische vereisten: Elke band heeft verschillende technische vereisten, zoals podiumruimte, geluidsapparatuur en stroomvoorziening. Het is belangrijk om deze details te bespreken voordat u een boeking bevestigt.

 • Publiek: Overweeg wie uw gasten zijn en wat zij zullen genieten. Een band die perfect is voor een jong, energiek publiek is misschien niet geschikt voor een meer formele of oudere groep.

Door rekening te houden met deze factoren, kunt u ervoor zorgen dat u de perfecte zomerband boekt die uw evenement echt onvergetelijk maakt.

Hoe bepaal ik welk type zomerband het beste bij mijn evenement past?

Bij het kiezen van een zomerband moet u rekening houden met het thema van uw evenement, de demografie van uw gasten en de muziekstijl die u wilt. Overweeg ook het energieniveau van de band en hoe interactief ze zijn met het publiek.

Wat als het weer niet meewerkt op de dag van mijn zomerevenement?

Het is altijd goed om een plan B te hebben voor het geval het weer niet meewerkt. Dit kan onder andere het huren van een tent of een indoor locatie omvatten. Bespreek met de band en uw evenementenbureau wat hun mogelijkheden zijn in geval van slecht weer.Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar