1 filter
Sorteer op: Relevantie
Donnie boeken
100% match

Donnie boeken

3 Beoordelingen

Donnie met zijn snelle planga op uw feest inhuren?

prijs op aanvraag
Lil Kleine boeken
100% match

Lil Kleine boeken

3 Beoordelingen

Lil Kleine, Dé rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt!

€ 15000 - € 24000
Boef boeken
100% match

Boef boeken

5 Beoordelingen

Boef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest.

prijs op aanvraag
Vind uw rapper Rotterdam bij Evenses | Rotterdam Rapper
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Rapper Rotterdam boeken

Rotterdam, de havenstad van zowel Nederland als Europa. Naast havenstad is Rotterdam ook een stad waar veel Rapper Rotterdam vandaan komen. Misschien wel de bekendste rapgroep van het moment, Broederliefde, komt hier vandaan. Maar ook Ronnie Flex is een rapper Rotterdamse roots.

Deze rapper Rotterdam staan wekelijks op de grootste festivals van Nederland, maar ook over de grens treden zij vaak op voor het grote publiek. Rapper Rotterdam weten van elk feestje een grootse show te maken en weten het publiek rond hun vinger te binden bij elk optreden.

Hef - Rapper Rotterdam.webp

Hef - Rapper Rotterdam

Hef is een van de grondleggers van de rap scene in Nederland. Deze rapper Rotterdam scoort hit na hit met zijn albums en is niet bang om zijn mening te delen. De tattoo op zijn buik spreekt dan ook boekdelen.

Hef weet van elk feestje een succes te maken en weet inmiddels perfect hoe hij met publiek moet bespelen. Zijn aanstekelijke nummers laten iedereen los gaan op de dansvloer.

Kevin - Rapper Rotterdam

Kevin was niet zo lang geleden een van de grootste talenten van Nederland. Deze rapper Rotterdam heeft zich inmiddels ontpopt tot een toonaangevend artiest binnen Rotterdam en ook zeker Nederland.

Zijn recent uitgebrachte album 'Animal Stories' heeft dan ook de hitlijsten bestormd en menig rap fan luistert zijn album dagelijks. Kevin is een professionele artiest geworden die elk feestje een spectaculair feest maakt.

Ronnie flex  - Rapper Rotterdam.webp

Ronnie Flex - Rapper Rotterdam

Sinds Ronnie Flex de hit 'Drank & Drugs' samen met Lil Kleine heeft uitgebracht is hij niet meer weg te denken uit de rap wereld. Ronnie is misschien wel de bekendste rapper Rotterdam van het moment.

Al zijn albums en singles eindigen op #1 in de hitlijsten en elk festival wil hem op hun podium hebben. Ronnie is een artiest in hart en nieren met een muzikaal talent wat onbeschrijfelijk is.

Broederliefde - Rapper Rotterdam

De groep Broederliefde zijn vijf talentvolle rapper Rotterdamse boys. Deze groep is sinds hun eerste album toonaangevend in de muziekwereld en al hun volgende albums hebben Nederland betoverd.

Al dansend en springend treden zij op en weten het publiek allemaal mee te laten springen op hun muziek. De mannen staan zo vol energie en overgave op het podium dat je niks anders kan dan mee gaan in de vibe en helemaal uit je dak gaan met Broederliefde.

Rapper Rotterdam Boeken

Heeft u nu interesse in een hiphop rapper Rotterdam? U kunt een rapper Rotterdam aanvraag doen via onze website of via de telefoon en wij zullen u geheel vrijblijvend bijstaan. Samen gaan wij met u op zoek naar de ideale invulling van uw avond onder leiding van een rapper Rotterdam.

  • Boek uw Rapper Rotterdam geheel vrijblijvend bij Evenses. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen.
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.