1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Nederland artiesten boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederland artiesten

Nederland

Nederland, ons kikkerlandje, is een West-Europees land. Het is gelegen in de Benelux Economische Unie, een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, samen met Curaçao, Sint Maarten en Aruba. De grenzen zijn de Noordzee, Duitsland en België. De hoofdstad van Nederland is Amsterdam, en de zetel van de regering en gerechtsstad is Den Haag. Andere belangrijke Nederlandse steden zijn: Rotterdam, een van de grootste havens ter wereld, Utrecht, het belangrijkste vervoersknooppunt van Nederland, Groningen, een studentenstad en Eindhoven, de vijfde grootste stad in Nederland. De oudste steden van Nederland zijn: Maastricht en Nijmegen, beide ruim tweeduizend jaar geleden gesticht door de Romeinen. De officiële talen van Nederland zijn Nederlands en Fries. Nederland heeft bijna het oudste volkslied ter wereld: Het Wilhelmus.

Bekende artiesten Nederland

U kent de grootste bekende Nederlanders of ook wel BN'ers genoemd wel. Jan Smit, Monique Smit of Andre Hazes Jr. zijn waaschijnlijk wel namen die in gedachten komen wanneer u aan bekende Nederlanders denkt. Een bekende Nederlander of BN'er zijn Nederlandse beroemdheden die wij zien op onze media.

Dit kunnen bekende Nederlande Youtubers zijn, presentatoren, Nederland artiesten en nog veel meer soorten bekende Nederlanderartiesten. Bekende Nederlanders staan centraal voor onze media, we zien ze op onze tv, op Youtube, op sociale media, op podiums en op de radio. Vaak hebben bekende Nederlanders ook veel fans, misschien bent u wel fan van een van de bekende Nederlanders die op Evenses staan?

Nederland artiesten

Naast veel bekende artiesten, Heeft Nederland artiesten die ook minder bekend zijn maar wel erg getalenteerd. Nederland is een multi cultureel land waar iedereen samenkomt en zijn/haar culturen deelt. Door deze mix van afkomsten, zijn Nederland artiesten ook erg verschillend en hebben veel Nederland artiesten invloeden van andere landen. Maar er zijn natuurlijk ook oerhollandse Nederland artiesten die volksmuziek zingen.

Omdat er zoveel soorten Nederland artiesten zijn, heeft Evenses dus ook een groot voorraad aan verschillende Nederland artiesten:

 • Nederland artiesten jazz
 • Nederland artiesten hiphop
 • Nederland artiesten urban
 • Nederland artiesten pop
 • Nederland artiesten rock
 • Nederland artiesten Latin
 • Nederland artiesten blues
 • Nederland artiesten Nederlandstalig
 • Nederland artiesten soul
 • Nederland artiesten funk
 • Nederland artiesten funk
 • En nog veel meer soorten artiesten Nederland

Nederlandstalige artiesten

Iets wat veel Nederland artiesten overeen hebben is dat ze Nederlandstalig zingen. Nederlandstalige artiesten zijn een groot deel van Nederland artiesten. Veel liedjes die wij horen op de radio zijn van Nederlandstalige artiesten en wat wij horen op tv of onze media zijn ook van Nederlandstalige artiesten.

Veel Nederland artiesten zoals volkszangers, Nederland artiesten zoals singer-songwriters zijn Nederlandstalige artiesten.

Nederland artiesten boeken

U geeft een feest en wilt Nederland artiesten boeken
boeken die uw feest een knalfeest maken, op uw feest spelen of die gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u Nederland artiesten boeken bij Evenses! Boek Nederland artiesten bij Evenses.

Wilt u Nederland artiesten boeken voor uw feest? Nederland artiesten boeken voor een bedrijfsfeest? Nederland artiesten boeken voor bij een festival of Nederland artiesten boeken als een act bij een gelegenheid. Boek Nederland artiesten bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Nederland artiesten boekingen zijn altijd een groot succes en de Nederland artiesten boekingen zorgen altijd voor een groots feest spektakel.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.