DJ New Classique is een unieke act die dance- en housebeats mixt met klassieke muziek. De DJ begint zijn mix meestal met een beat van een bekend dance of housenummer, waarna hij er een stuk Mozart of Vivaldi in mixt. Tijdens deze avond treden bekende artiesten van nu op samen met componisten van vroeger. Het optreden is helemaal live en de overgangen sluiten naadloos op elkaar aan, wat zorgt voor een verrassend effect. DJ New Classique is de allereerste DJ die op deze manier moderne en klassieke muziek mixt!

DJ New Classique heeft zijn eigen DJ gear en geluidstechniek, waardoor deze zorgen voor u al verdwijnen. Daarnaast heeft deze DJ al enige ervaring met optredens en het verzorgen van entertainment. Wat zijn ervaring is, kunt u zien in de video's van DJ New Classique hierboven.

Wilt u DJ New Classique boeken voor uw bedrijfsfeest, wellicht als bruiloft DJ of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.